Faculty of Agricultural Technology Book's : [57] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 57
Issue DateTitleAuthor(s)
2008Identifikasi dan Uji Keamanan Asap Cair Tempurung Kelapa Untuk Produk PanganSlamet Budijanto; Rokhani Hasbullah; Sulusi Prabawati; Setyajit; Sukarno, et al
2011-12Pengaruh Pencucian Terhadap Sifat Fungsional Daging Lumat Ikan Patin Siam (Pangasius hypopthalmus)Suryanti; Rizal Syarief; Hari Eko Irianto; Sukarno
2013-06Aplikasi Response Surface Methodology Pada Optimalisasi Kondisi Proses Pengolahan Alkali Treated Cottonii (ATC)Sitti Nurmiah; Rizal Syarief; Sukarno; Rosmawaty Peranginangin; Budi Nurtama
2011-12Karakteristik Konsentrat Protein Teripang Pasir (Holothuria Scabra J.) Dengan Bahan Pengekstrak AsetonRahman Karnila; Made Astawan; Sukarno; Tutik Wresdiyati
2014-07Kajian Standar Cemaran Mikroba Dalam Pangan di IndonesiaPratiwi Yuniarti Martoyo; Ratih Dewanti-Hariyadi; Winiati P. Rahayu
2014-04Rendemen Giling dan Mutu Beras pada Beberapa Unit Penggiling Padi Kecil Keliling di Kabupaten BanyuwangiRosiana Ulfa; Purwiyatno Hariyadi; Tjahja Muhandri
2014-04Tren Flavor Produk Pangan di Indonesia, Malaysia, Filipina dan ThailandLisa Norisza Sjahwil; Nuri Andarwulan; Purwiyatno Hariyadi
2013-04Pengaruh Laju Pendinginan, Suhu, dan Lama Kristalisasi pada Profil Triasilgliserol dan Sifat Pelelehan Produk Fraksionasi Minyak KelapaMursalin; Purwiyatno Hariyadi; Eko Hari Purnomo; Nuri Andarwulan; Dedi Fardiaz
2011-09Riset dan Teknologi Pendukung Peningkatan Kedaulatan PanganPurwiyatno Hariyadi
2014-06The tuber extract and flour of Dioscorea alata normalize the blood lipid profile of rabbits treated with high cholesterol dietsNelis Imanningsih; Deddy Muchtadi; Nurheni S. Palupi; Tutik Wresdiyati; Komari
2013-12Validasi Metode Analisis Kolesterol dalam Telur dengan HPLC-ELSDHanifah Nuryani Lioe; Tika Setianingrum; Ririn Anggraeni
2013-12Pendugaan Umur Simpan Dengan Metode Accelerated Shelf-Life Testing pada Produk Bandrek Instan dan Sirup Buah Pala (Myristica fragrans)Didah Nur Faridah; Sedarnawati Yasni; Antin Suswantinah; Ghesi Wuri Aryani
2013-04Pencirian Mutu Kimiawi dan Mikrobiologis Produk Bandrek Instan dan Sirup Buah Pala (Myristica fragrans)Didah Nur Faridah; Sedarnawati Yasni; Antin Suswantinah; Ghesi Wuri Aryani
2014-08-12Capaian dan Program Strategis Pengembangan Departemen Ilmu dan Teknologi Pangan Dalam Rangka Mewujudkan Visinya Sebagai Institusi Bertaraf InternasionalFeri Kusnandar; Nurheni Sri Plaupi; Eko Hari Purnomo
2014-03Pengaruh Dua Siklus Autoclaving-Cooling Terhadap Kadar Pati Resisten Tepung Beras dan Bihun yang dihasilkanFahma Yuliawardi; Elvira Syamsir; Purwiyatno Hariyadi; Sri Widowati
2014-04Nasi Kaleng Sebagai Alternatif Pangan DaruratElvira Syamsir; Sherly Valentina; Maggy T. Suhartono
2014-04Preferensi dan Ambang Deteksi Rasa Manis dan Pahit : Pendekatan Multikultural dan GenderUswatun Hasanah; Dede R. Adawiyah; Budi Nurtama
2014Profil Karkas dan Karakteristik Kimia Daging Kambing Kacang (Capra aegragus hircus) JantanI. Mirdhayati; Joko Hermanianto; C. Hanny Wijaya; D. Sajuthi
2014-02Detection of Porcine DNA Residu By Polymerase Chain Reaction on Food Processing Equipments after Ritual PurificationRosy Hutami; Joko Hermanianto; Nancy Dewi Yuliana
2013-12Ekstraksi dan Karakterisasi Nanopartikel Ekstrak Sirih Merah (Piper crocatum)Kun Tanti Dewandari; Sri Yuliani; Sedarnawati Yasni
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 57