DSpace JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Browsing by Author Nurwitri, C.C.
Showing results 1 to 16 of 16
Issue Date | Title | Author(s) |
2007 | The effect of blanching method, storage and temperature to the charcteristics of cowpea tempeh subtituted by 40% soybean | Ambarita, Mery Tambaria Damanik; Nurwitri, C.C.; Yaputra, Bertha Florensia |
2004 | Formulasi kultur bal dalam pengembangan minuman probiotik | Jenie, Betty Sri Laksmi; Nurwitri, C.C.; Setiyoningrum, Fitri |
2004 | Formulasi kultur bal dalam pengembangan minuman probiotik(1) | Jenie, Betty Sri Laksmi; Nurwitri, C.C.; Sumedi, Nur Barokah Tripurnami |
2004 | Inaktivasi salmonella pada tauge segar dengan menggunakan klorin dan asam asetat | Nurwitri, C.C.; Dewanti-Hariyadi, Ratih; Dalujati, Maria Yesi |
2009 | Inhibition of Aspergillus parasiticus Growth and Reduction of Aflatoxin by Yeast Isolated from Ragi, an Indonesian Traditional Culture Starter | Dewanti, Ratih; Raharjanti, D.S.; Nurwitri, C.C.; Kusumaningtyas, E. |
2008 | Inhibition of Aspergillus parasiticus Growth and Reduction of Aflatoxin by Yeast Isolated from Ragi, an lndonesian Traditional Culture Starter | Hariyadi, R. Dewanti; Raharjanti, D.S.; Nurwitri, C.C.; Kusumaningtyas, E. |
2004 | Pengaruh Kombinasi Perendaman Kacang Tanah dalam Suspensi Lactobacillus plantarum kik dan Proses Penyangraian terhadap Pertumbuhan Aspergillus flavis dan Kandungan Aflatoksin B1 pada Pengolahan Enting-enting | Nurwitri, C.C.; Jenie, Betty Sri Laksmi; Kurniawan, Etrianto |
2005 | Pengembangan formula, peralatan dan teknik aplikasi sanitaiser untuk menjamin keamanan mikrobiologi sayur segar siap santap | Hariyadi, Ratih Dewanti; Nurwitri, C.C.; Wulandari, Nur; Budiastra, I Wayan |
2006 | Pengembangan Produk Kecap Tanpa Pengawet | Jenie, Betty Sri Laksmi; Nurwitri, C.C.; Firlieyanti, Antung Sima |
2005 | Pengembangan Produk Pangan Tinggi Serat Dan Sumber Prebiotik Dari Resistant Starch Umbi-Umbian | Jenie, Betty Sri Laksmi; Nurwitri, C.C.; Nurjanah, Siti; Firlieyanti, Antung Sima |
2010 | Pengembangan Produk Tahu Berkalsium Tinggi Dalam Skala Pilot Plan Di Technopark Fateta-IPB | Nurwitri, C.C.; Rungkat-Zakaria, Fransiska; Hestiawan, Moch. Subkhi |
2005 | Penghambatan Produksi Aflatoksin dari Aspergillus flavus oleh Kapang dan Khamir yang Diisolasi dari Ragi Tempe | Purwijantiningsih, Ekawati; Dewanti, Ratih; Nurwitri, C.C.; Istiana |
2014 | Peningkatan Umur Simpan Tempe Bacem dengan Metode Vakum pada Beberapa Kondisi Penyimpanan | Nurwitri, C.C.; Astawan, Made; Suliantari; Rochim, Dicki Aulia |
2010 | Perubahan Warna Tepung Kentang Atlantik Selama Penyimpanan Dan Pendugaan Umur Simpannya | Nurwitri, C.C.; Hidayat, Tatang; Lestari, Bintang Endah |
2004 | Prevalensi Salmonella pada Selada Segar di Pasar Tradisional Daerah Bogor dan Evaluasi Prosedur Pengujiannya | Dewanti-Hariyadi, Ratih; Nurwitri, C.C.; Agustin, Denny Sulistyowati |
2009 | Produksi Konsentrat Protein Biji Kecipir (Psophocarpus tetragonolobus (L.) DC) Serta Analisis Sifat Fisikokimia dan Fungsionalnya | Nurwitri, C.C.; Budijanto, Slamet; Haryasyah, Catherine |