Food Science and Technology : [392] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 140 of 392
Issue DateTitleAuthor(s)
2015-04Pelapis Nanokomposit untuk Pengawetan Salak Pondoh Terolah MinimalMonika Marpaung; Usman Ahmad; Nugraha Edhi Suyatma
2014-07Aplikasi Kitosan Dengan Penambahan Ekstrak Bawang Putih Sebagai Pengawet dan Pelapis Edibel Bakso SapiHana N. S. Sri Hadi; Nugraha E. Suyatma; Rizal Syarief
2015-06-01Implementasi dan Analisis Keuntungan Teknologi Back-Slopping pada Pembuatan "Quick Tempe" Skala Industri Rumah TanggaC. Hanny Wijaya, C Hanny Wijaya; Siti Nurjanah, Siti Nurjanah; Qabul Dinanta Utama, Qabul Dinanta Utama
2012-10Diterpenoid Geranylgeraniol Supplementation Suppresses LPS-induced Inflammation in RatPuspo E. Giriwono; Hitoshi Shirakawa; Yusuke Ohsaki; Shuichi Hata; Hiroki Kurimaya, et al
2013Alergenisitas Protein Kacang Kedelai dan Kacang Bogor Terglikasi Selama PengolahanNurheni Sri Palupi; Feri Kusnandar; Sri Rebbeca Sirorus
2014-04-24Palm Oil Quality Determination During Fish Frying by Fourier Transform Infra Red SpectroscopyDidah Nur Faridah; Hanifah N. Lioe; Nurheni Sri Palupi; Jordan Kahfi
2014-04-24In vitro Digestibility of Cassava, Corn, Arenga and Sago Starches Modified with Green Tea and Red Guava Leaf ExtractsNunung Nurjanah; Deddy Muchtadi; Nurheni Sri Palupi; Sri Widowati
2014-04-24The Effect of Tapioca Starch Modified with Green Tea and Red Guava Leaf Polyphenol on Rats Blood Glucose and Pancreatic Lange,hans IsletElisa Diana Julianti; Deddy Muchtadi; Nurheni Sri Palupi; Dewi Ratih Agungpriyono
2014-04-22Fermentasi Kultur Campuran Bakteri Asam Laktat dan Pemanasan Otoklaf dalam Meningkatkan Kadar Pati Resisten dan Sifat Fungsional Tepung Pisang Tanduk (Musa paradisiacal formatypica)Betty Sri Laksmi Jenie; Reski Praja Putra; Feri Kusnandar
2014-04-22Teknologi Proses Pembentukan Butiran Beras Artifisial Instan dengan Metode EsktrusiHeny Herawati; Feri Kusnandar; Dede R. Adawiyah; Slamet Budijanto
2014-04-17Functional Properties of Modified Starch of Arrowroot, Cassava, and Kimpul Starch by Autoclaving-freeze-drying and Chemical TreatmentsBetty Sri Laksmi Jenie; Siti Nurjanah; Antung Sima Firlieyanti; C.C Nurwiri
2014-04-16Isolats Bakteri Indigenous Penghasil Milk-Clotting Protease untuk Fermentasi KejuNanik Rahmani; Yana Nurita Sari; Nurheni Sri Palupi; Yopi
2014-04-16Selection of Indigenous Lactic Acid Bacteria from Indonesia for Cheese StarterYopi; Nanik Rahmani; Viska Awalia; Susanti; Nurheni Sri Palupi
2014-03-26Kelayakan Usaha Budi Daya Rumput Laut Kappaphycus Alvarezii dengan Metode Longline dan Strategi Pengembangannya di Perairan KarimunjawaHeryati Setyaningsih; Komar Sumantadinata; Nurheni Sri Palupi
2014-03-26Strategi Peningkatan Konsumsi Ikan di Kota Depok, Jawa BaratNur Sokib; Nurheni Sri Palupi; Budi Suharjo
2014-03-26Kajian Strategi Pemasaran Ikan Asap (Smoked Fish) di UKM Petikan Cita Halus Citayam - BogorUsep Suhendar; Soewarno T. Soekarto; Nurheni Sri Palupi
2014-03-26Penentuan Umur Simpan dan Pengembangan Model Diseminasi Dalam Rangka Percepatan Adopsi Teknologi Mi Jagung bagi UKMNurheni Sri Palupi; Feri Kusnandar; Dede Robiatul Adawiyah; Dahrul Syah
2014-03-26Strategi dan Prospek Pengembangan Industri Produk Olahan Minyak Pala Dalam Rangka Pemberdayaan Masyarakat di Kabupaten BogorLusianah; Muhammad Syamsun; Nurheni Sri Palupi
2013-12Struktur Mekanisme Kerja untuk Mendukung Kinerja Program Studi; Beberapa Pengalaman dan PelajaranDahrul Syah
2012-12Pengaruh Jenis dan Konsentrasi Koagulan Terhadap Fraksi Protein Terkoagulasi dan Tekstur Curd Kedelai (Glycine max)Dahrul Syah; Rizal Fahmi; Dadang Supriatna; R.H. Fitri Faradilla
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 140 of 392