Food Science and Technology : [392] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 141 to 160 of 392
Issue DateTitleAuthor(s)
2013-09Teknologi Proses Ekstrusi untuk Membuat Beras AnalogFaleh Setia Budi; Purwiyatno Hariyadi; Slamet Budijanto; Dahrul Syah
2009-12Optimasi waktu proses pencampuran bahan butiran padat dalam screw mixerFaleh Setia Budi; M. Djaeni; Istadi
2013-04Pemanfaatan Pati Biji Durian (Durio Zibethinus Murr.) dan Pati Sagu (Metroxylon Sp.) Dalam Pembuatan BioplastikMelanie Cornelia; Rizal Syarief; Hefni Effendi; Budi Nurtama
2013-03Metode Direct Polymerase Chain Reaction untuk Melacak Campylobacter sp. Pada Daging AyamAndriani; Mirnawati Soedarwanto; Surachmi Setiyaningsih; Harsi Dewantari Kusumaningrum
2013-03Kajian Risiko Campylobacter sp. Pada Ayam PanggangAndriani; Mirnawati Soedarwanto; Surachmi Setiyaningsih; Harsi Dewantari Kusumaningrum
2009Pengembangan Produk Tepung Pisang Dengan Indeks Glikemik Rendah dan Sifat Prebiotik Sebagai Bahan Pangan NasionalBetty Sri Laksmi.Jenie; Sri Widowati; Siti Nurjanah
2005Pengembangan Produk Pangan Tinggi Serat Dan Sumber Prebiotik Dari Resistant Starch Umbi-UmbianJenie, Betty Sri Laksmi; Nurwitri, C.C.; Nurjanah, Siti; Firlieyanti, Antung Sima
2010Konversi Enzimatik Xilan Menjadi Xilooligosakarida Hingga 80% dari Tongkol Jagung Sebagai Prebiotik CookiesBetty Sri Laksmi Jenie; Suliantari; Nur Richana
2006Pengembangan Produk Kecap Tanpa PengawetJenie, Betty Sri Laksmi; Nurwitri, C.C.; Firlieyanti, Antung Sima
2004-11Di Era Pasar Global Indonesia Perlu Siapkan Tenaga Kerja IntelektualWijaya, C. Hanny
1995Bunga Seruni Bagi Penderita Panas Dalam Dan JantungWijaya, C. Hanny
2000Bahan tambahan pangan, betulkah berbahaya?Wijaya, C. Hanny
2008Fourteenth World Congress of Food Science & Technology Shanghai, China, 19th to 23rd October 2008Wijaya, C. Hanny
2010Screening of selected Asian spices for anti obesity-related bioactivitiesWijaya, C. Hanny
2005Peningkatan Nilai Tambah Produk dengan Potensi Flavor (cita-rasa) Lokal IndonesiaWijaya, C. Hanny
2009Pengkayaan Selenium Organik, Inorganik dan Vitamin E dalam Pakan Puyuh terhadap Performa serta Potensi Telur Puyuh sebagai Sumber AntioksidanWijaya, C. Hanny
2008Peranan Ilmu Kimia Dalam Pemberdayaan Pemahaman Masyarakat Akan Keamanan Dan Kelezatan PanganWijaya, C. Hanny
2004margarin, Lemak Nabati Pengganti MentegaWijaya, C. Hanny
2011Ability of cajuput candy in maintaining oral health: in vitro inhibition of cajuput candy flavor formula against streptococcus mutans and streptacoccus sobrinusWijaya, C. Hanny; Nurramdhan, Idham F.; Bachtiar, Boy M.
2010Tuhan Ciptakan Tubuh Yang Tak Rakus PanganWijaya, C. Hanny
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 141 to 160 of 392