Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
IPB Scientific Repository
Search
Search:
All of DSpace
Dissertations and Theses
Undergraduate Theses
UT - Faculty of Animal Science
UT - Technology of Cattle Products
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 31-40 of 68 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
7
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023-06
Penggunaan Bakteri Asam Laktat Untuk Perbaikan Sifat Fisik Dan Organoleptik Sosis Fermentasi Kombinasi Kacang Koro
Arief, Irma Isnafia
;
Budiman, Cahyo
;
Akbar, Muhammad Pratama Rizky
2023
Sifat Organoleptik dan Mikrobiologi Daging Sapi Panggang dengan Penambahan Kecombrang dan Waktu Marinasi 12 atau 24 Jam
Suryati, Tuti
;
Arifin, Muhamad
;
Ahadin, Alfin
2023
Sifat Fisikokimia dan Aktivitas Antioksidan Daging Sapi Panggang dengan Penambahan Kecombrang dan Waktu Marinasi 12 atau 24 Jam
Suryati, Tuti
;
Apriantini, Astari
;
Utami, Mutiara Pramestia
2023
Sifat Kimia dan Total Bakteri Asam Laktat Yogurt Probiotik dengan Penambahan Buah Merah (Pandanus conoideus L.)
Arief, Irma Isnafia
;
Wulandari, Zakiah
;
Fitriawati, Nur Indah
2023
Karakterisasi Kualitas Floss Ulat Sutra Eri (Samia cynthia ricini)
Endrawati, Yuni
;
Arifin, Zainul
2023
Mutu Mikrobiologi dan Organoleptik Daging Sapi Panggang dengan Penambahan Kecombrang dan Waktu Marinasi 1 atau 12 Jam
Suryati, Tuti
;
Apriantini, Astari
;
Ramadhani, Assyifa Maulida
2023
Karakteristik Fisikokimia, Aktivitas Antioksidan, dan Mutu Organoleptik Greek Yoghurt dengan Penambahan Ekstrak Kulit Delima
Taufik, Epi
;
Suryati, Tuti
;
Chandra, Meta Andhini Noor
2023
Aktivitas Antioksidan dari Putih Telur Ayam Kampung dan Itik Alabio dengan Penambahan Ekstrak Nanas
Budiman, Cahyo
;
Wulandari, Zakiah
;
Dewi, Rahayu Laras
2023
Sifat Antiprotease Susu Kambing terhadap Protease SARS-CoV-2
Budiman, Cahyo
;
Taufik, Epi
;
Hasim, Shabrina Hajar
2023
Sifat Fisikokimia dan Aktivitas Antioksidan Daging Sapi Panggang dengan Penambahan Kecombrang dan Lama Marinasi Berbeda
Suryati, Tuti
;
Apriantini, Astari
;
Wardiansyah, Ferdi
Discover
Author
1
Abdillah, Rian Fahmi
1
Aeni, Salma Nur
1
Ahadin, Alfin
1
Ahmad, Najma Saida
1
Ahsani, Muhammad Nabhan
1
Akbar, Muhammad Pratama Rizky
1
Al Faruq, Muhammad
1
Alghifary, Barra Utama
1
Alifiya, Qorina
1
Apriantini, Astari
.
next >
Subject
8
organoleptic
6
antioxidant
6
physicochemical
5
grilled beef
5
milk
5
Samia cynthia ricini
4
organoleptic properties
4
yogurt
3
Antioxidant
3
biogas
.
next >
Has File(s)
67
true
1
false
.
next >