Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
IPB Scientific Repository
Browsing by Author Sulaeman, Ahmad
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 191
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Aktivitas Antioksidan dan Antiemesis Propolis Trigona spp. dari Tiga Provinsi di Indonesia.
Sulaeman, Ahmad
;
Marliyati, Sri Anna
;
Fahrudin, Mokhamad
;
Fikri, Al Mukhlas
2011
Aktivitas antioksidan minuman serbuk buah buni (Antidesma bunius (L.) Spreng) pada tingkat kematangan yang berbeda
Sulaeman, Ahmad
;
Ekayanti, Ikeu
;
Rahmawati, Tri Reti
2011
Aktivitas antioksidan minuman serbuk buah buni (Antidesma bunius (L.) Spreng) pada tingkat kematangan yang berbeda
Rahmawati, Tri Reti
;
Sulaeman, Ahmad
;
Ekayanti, Ikeu
2013
Analisis Pemborosan Pangan pada Pasien Rawat Inap di Rumah Sakit PMI Bogor dan Pengaruhnya terhadap Tingkat Kecukupan Gizi
Sulaeman, Ahmad
;
Amalia , Leily
;
Fitri, Dwiyani
2009
Analisis Penerapan Mutu dan Keamanan Pangan pada Produksi Pangan Industri Rumah Tangga : Studi Kasus Industri Tempe di Kabupaten Lampung Barat
Sulaeman, Ahmad
;
Setiawan, Budi
;
Suhartono
2022
Analisis Pengetahuan dan Sikap tentang Keamanan Pangan Penjamah Makanan di Enhaii Hotel dan Sutan Raja Hotel Bandung
Sulaeman, Ahmad
;
Muhammad, Firza Alif
2018
Analisis praktik manajemen keamanan pangan pada IPB Kitchen dan prospeknya untuk sertifikasi HACCP
Sulaeman, Ahmad
;
Sinaga, Tiurma
;
Ferdian, Yusman
2016
Analisis senyawa fitokimia dan tingkat keamanan propolis dari beberapa spesies lebah Trigona spp.
Sulaeman, Ahmad
;
Manguntori, Eko Sapto
2012
Analysis of organic food regulation and its impact on organic supply chains in indonesia
Sulaeman, Ahmad
2004
Angka Kecukupan Gizi Vitamin larut Lemak
Muhillal
;
Sulaeman, Ahmad
2009
ASPEK GIZI DAN KESEHATAN VIRGIN COCONUT OIL (VCO)
Sulaeman, Ahmad
;
Setiawan, Budi
;
Amalia, Leily
2004
Aspek Sosio-Ekonomi Penaganan Mutu dan Keamanan Pangan
Sulaeman, Ahmad
2009
Bahaya dan resiko cemaran kimia pada pangan segar asal tumbuhan
Sulaeman, Ahmad
2011
Bioactive compounds and nutrients content of propolis and immunomodulator effect to CD8+ T Cell in breast cancer patient
Hardinsyah
;
Sutandyo, Noorwati
;
Sulaeman, Ahmad
;
Halim, Eliza
2012
Budaya Makan Pokok Beras Singkong dan Hubungannya dengan Pola Konsumsi dan Tingkat Kecukupan Gizi serta Status Gizi Masyarakat desa Cireundeu Cimahi Jawa Barat
Sulaeman, Ahmad
;
Astria
2014
Capres: centong digital praktis dan sehat dengan sistem otomatis penimbang berat makanan untuk mencegah obesitas dini sebagai pendukung program hidup sehat masyarakat indonesia
Sulaeman, Ahmad
;
Trijayanti, Lely
;
Mursyidah, Ida
;
T, Fatma Putri S
;
A, Hasan Khairullah
, et al
2001
Carotenoid Content, Physicochemical, and Sensory Qualities of Deep-Fried Carrot Chips As Affected by Dehydration/Rehydration, Antioxidant, and Fermentation
Sulaeman, Ahmad
;
Keeler, Laurie
;
Taylor, Steve L.
;
Giraud, David W.
;
Driskell, Judy A.
2003
Changes in Carotenoid, Physicochemical and Sensory Values of Deep-Fried Carrot Chips During Storage
Sulaeman, Ahmad
2003
Changes in carotenoid, physicochemical and sensory values of deep-fried carrot chips during storage
Sulaeman, Ahmad
;
Laurie Keeler
;
David W. Giraud
;
Steve L. Taylor
;
Judy A. Driskell
2012
The development model of school feeding management for student of poor families at elementary school
Kusharto, Clara Meliyanti
;
Setiawan, Budi
;
Sulaeman, Ahmad
;
Sinaga, Tiurma