Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
IPB Scientific Repository
Browsing by Author Santoso, Joko
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 16 to 35 of 181
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Characteristics of divalent minerals extracted from liver of Japanese common squid Todarodes pacificus under various experimental conditions
Santoso, Joko
;
Ishizuka, Yuka
;
Yoshie-Stark, Yumiko
2012
Characteristics of minerals extracted from the mid-gut gland of Japanese scallop Patinopecten yessoensis at various pH values
Santoso, Joko
;
Ishizuka, Yuka
;
Yoshie-Stark, Yumiko
2014
Characterization of Functional Properties and Nutritional Values of Roe Protein Concentrate of Skipjack (Katsuwonus pelamis) and Its Application on Making Infant Food Formulation
Santoso, Joko
;
Trilaksani, Wini
;
Rieuwpassa, Frets Jonas
2006
Comparative Contents of Minerals and Dietary Fibres in Several Tropical Seaweeds
Santoso, Joko
;
Stark, Yumiko Yoshie
;
Suzuki, Takeshi
2006
Comparative Contents of Minerals and Dietary Fibres in Several Tropical Seaweeds
Santoso, Joko
;
Stark, Yumiko Yoshie
;
Suzuki, Takeshi
2020
Depolimerisasi Kappa Karaginan Menggunakan Oksidator Natrium Hipoklorit.
Uju
;
Santoso, Joko
;
Rahmawati, Mutia
2007
E#ects of Extracts from Tropical Seaweeds on DPPH Radicals and Caco-, Cells Treated with Hydrogen Peroxide
Gunji, Satoko
;
Santoso, Joko
;
Yoshie-Stark, Yumiko
2017
Efektivitas Penerapan dan Strategi Pengembangan Sistem Manajemen Mutu Produk Bakso (Studi Kasus Dua UMKM Kabupaten Bogor).
Trilaksani, Wini
;
Santoso, Joko
;
Khairi, Ikhsanul
2019
Ekstraksi dan Profiling Kolagen Gelembung Renang Ikan Patin (Pangasius sp.) sebagai Sediaan Krim Wajah
Santoso, Joko
;
Trilaksani, Wini
;
Br Sitepu, Gressty Sari
1998
Ekstraksi senyawa antibakteri dari diatom laut Nitzschia sp. dan uji aktivitasnya terhadap bakteri gram positif dan negatif
Setyaningsih, Iriani
;
Santoso, Joko
;
Panggabean, Maria Goretti Lily
;
Santioso, Evi
1998
Ekstraksi senyawa antibakteri dari diatom laut Nitzschia sp. dan uji aktivitasnya terhadap bakteri gram positif dan negatif
Setyaningsih, Iriani
;
Santoso, Joko
;
Panggabean, Maria Goretti Lily
;
Santioso, Evi
1998
Ektraksi senyawa antibakteri dari mikroalga laut jenis chaetoceros gracilis dan uji aktivitasnya terhadap beberapa bakteri
Setyaningsih, Iriani
;
Santoso, Joko
;
Panggabean, M.G Lily
;
Pribadi, Tri Dewi Kusumaningrum
1998
Ektraksi senyawa antibakteri dari mikroalga laut jenis chaetoceros gracilis dan uji aktivitasnya terhadap beberapa bakteri
Setyaningsih, Iriani
;
Santoso, Joko
;
Panggabean, M.G Lily
;
Pribadi, Tri Dewi Kusumaningrum
2009
Empek-empek kering berbahan dasar surimi campuran ikan hasil tangkap sampingan (HTS)
Santoso, Joko
;
Trilaksani, Wini
;
Nauli, Deslina Zahra
2015
Evaluasi dan Rancangan E-government Sistem Repositori Produk Hukum Sebagai Implementasi Fungsi Deposit Di Perpustakaan Nasional RI.
Nurhadryani, Yani
;
Santoso, Joko
;
Irhamni
2007
Evaluasi keberlanjutan dan optimalisasi pemanfaatan sumberdaya ikan lemuru (Sardinella lemuru Bleeker 1853) di Perairan Selat Bali
Sukimin, Sutrisno
;
Peorwowidagdo, Sapto J.
;
Santoso, Joko
;
Djamali, R. Abdoel
2001
Evaluasi Persepsi Konsumen Terhadap Minuman Berenergi Untuk Pengembangan Produk
Santoso, Joko
2011
Flavor’s Characteristics of Several Smoked Fish Products in Indonesia
Santoso, Joko
;
Zahiruddin, Winarti
;
Intan Pratama, Rusky
2021-02-08
Formulasi Bubuk Penyedap Rasa Dari Campuran Rumput Laut (Ulva lactuca) dan Ekstrak Hasil Samping Kepala Ikan Tuna
Santoso, Joko
;
Uju
;
Haryanto, Donny Dwi
2021
Formulasi Bubuk Penyedap Rasa dari Rumput Laut (Caulerpa racemosa) dan Flavor Ekstrak Cangkang Rajungan
Santoso, Joko
;
Uju
;
Novalia, Eva