Browsing by Author Nurjanah

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 287 to 306 of 324 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Perubahan Profil Asam Lemak Ikan Layur (Trichiurus pepturus) selama Penyimpanan Dingin.Jacoeb, Agoes Mardiono; Nurjanah; Perdiansyah, Riyanda
2018Perubahan Sifat Pati Buah Lindur (Bruguiera gymnorrhiza) Hasil Modifikasi secara Fisik dengan Autoclaving – Cooling.Jacoeb, Agoes Mardiono; Nurjanah; Maghfiroh, Nilna Rizqina Hidayatun
2016Potensi Lindur (Bruguiera Gymnorrhiza) Dari Mangrove Sebagai Antioksidan Dan Inhibitor Α-GlukosidaseNurjanah; Jacoeb, Agoes Mardiono; Utari, Siluh Putu Sri Dia
1994Produksi alginat oleh bakteri Azotobacter vinelandii dalam medium limbah cair tapiokaNurjanah; Purwaningsih, Sri; Wahyuliastuti, M.G.
1996Produksi Alginat Oleh Bakteri Azotobacter Vinelandii Datam Medium Limbah Cair TapiokaNurjanah; Trilaksani, W.; Purwaningsih, S.; Wahyuliastuti
1995Produksl Alginat Oleh Azotobacfer VinelandiiNurjanah
2014Profil Asam Amino Baby Fish Ikan Mas (Cyprinus carpio) pada Berbagai Umur PanenJacoeb, Agoes M.; Nurjanah; Benning, Bianca
2013PROFIL ASAM AMINO DAN ASAM LEMAK KERANG BULU (Anadara antiquata)Abdullah, Asadatun; Nurjanah; Hidayat, Taufik; Yusefi, Vitriyone
2014Profil Asam Amino dan Jaringan Baby Fish Nila (Orechromis niloticus) pada Umur Panen yang BerbedaJacoeb, Agoes Mardiono; Nurjanah; Ridwan, Arif Yanuar
2014Profil Asam Lemak dan Jaringan Baby Fish Mas (Cyprinus carpio) pada Berbagai Umur PanenJacoeb, Agoes M; Nurjanah; Sitanggang, Laurensius
2013PROFIL ASAM LEMAK DAN KESTABILAN PRODUK FORMULASI MINYAK IKAN DAN HABBATUSSAUDASuseno, Sugeng Heri; Nurjanah; Faradiba, Tenny
2013-08Profil Asam Lemak dan Kestabilan Produk Formulasi Minyak Ikan dan HabbatussaudaSuseno, Sugeng Heri; Nurjanah; Faradiba, Tenny
2016Profil Asam Lemak, Kolesterol dan Jaringan Fillet Ikan Baronang (Siganus sp.) Akibat Proses Penggorengan.Jacoeb, Agoes M.; Nurjanah; Maghribi, Fe Gestri Ulfaini
2014Profil Mineral dan Asam Folat Daging Ikan Cucut Banteng Segar dan GorengSuwandi, Ruddy; Nurjanah; Suwindyastuti
2015-06Proksimat Dan Asam Lemak Juvenil Ikan Mas (Cyprinus Carpio) Pada Berbagai Umur Panen.Jacoeb, Agoes Mardiono; Nurjanah; Sitanggang, Laurensius
2017Proksimat, Asam Lemak, Kolesterol, dan Jaringan Daging Ikan Teri ( Stolephorus sp.) Segar dan GorengJacoeb, Agoes M; Nurjanah; Siagian, Muhammad Ikhsan
2016Proksimat, Mineral Dan Struktur Jaringan Daging Juvenil Ikan Nila (Oreochromis Niloticus) Pada Umur Panen Yang BerbedaM. Jacoeb, Agoes; Nurjanah; Maulinah Angriani, Lia
2016Proksimat, Mineral Dan Struktur Jaringan Daging Juvenil Ikan Nila (Oreochromis Niloticus) Pada Umur Panen Yang BerbedaJacoeb, Agoes M.; Nurjanah; Angriani, Lia Maulinah
2014PROPORSI BAGIAN TUBUH DAN KADAR PROKSIMAT IKAN GABUS PADA BERBAGAI UKURANSuwandi, Ruddy; Nurjanah; Winem, Margaretha
2014Proximate compositions, bioactive compounds and antioxidant activity from large-leafed mangrove (Bruguiera gymnorrhiza) fruitSudirman, S; Nurjanah; Jacoeb, A. M.