Aquatic Product Technology : [212] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 212
Issue DateTitleAuthor(s)
2011-11Pengaruh Pengolahan Terhadap Kandungan Mineral Keong Matah Merah (Cerithidea obtusa)Purwaningsih, Sri; Salamah, Ella; Mirlina, Nadya
2010-12Kandungan Gizi dan Mutu Ikan Tenggiri (Scomberomorus commersonii) Selama TransportasiPurwaningsih, Sri
2015-03Pengujian Toksisitas Sub Akut Ekstrak Hipokotil Bakau Hitam pada Tikus Galur Sprague DawleyPurwaningsih, Sri; Handharyani, Ekowati; Lestari, Indah Ria
2014-04Toxicological Evaluation of Syrup from Rhizophora mucronata Hypocotyls Ethanolic Extract in Sprague-Dawley RatsWidadi, Indah Rahayu; Purwaningsih, Sri; Wientarsih, Ietje
2014-03Formulasi Skin Lotion dengan Penambahan Karagenan dan Antioksidan Alami Dari Rhizophora mucronata LamkPurwaningsih, Sri; Salamah, Ella; Budiarti, Tika A.
2014-06Karakteristik Beras Tiruan dengan Penambahan Rumput Laut Eucheuma cottonii Sebagai Sumber Serat PanganSetiawati, Natalia Prodiana; Santoso, Joko; Purwaningsih, Sri
2014-06Karakterisasi dan Uji Toksisitas Ikan Buntal dari Perairan Pameungpeuk, Jawa BaratDeskawati, Eka; Purwaningsih, Sri; Purwantiningsih
2012-05Karakteristik dan Kandungan Gizi Tsukuda-Ni Ikan Jangilus (Istiophorus orientalis)Purwaningsih, Sri; Jacoeb, Agoes Mardiono; Dewi, Masikah Maylan
2011Penurunan Kandungan Gizi Mikro Kerang Hijau (Perna viridis) Akibat Metode Pemasakan yang BerbedaPurwaningsih, Sri; Salamah, Ella; Dewi, Merlinda Kemala
2011-08Aktivitas Antioksidan dan Komponen Bioaktif pada Selada Air (Nasturtium officinale L.R.Br)Salamah, Ella; Purwaningsih, Sri; Permatasari, Ellis
2011-03Karakteristik Organoleptik Bakasang Jeroan Cakalang (Katsuwonus pelamis, Lin) Sebagai Pangan Tradisional Maluku UtaraPurwaningsih, Sri; Garwan, Rahmatia; Santoso, Joko
2015Efek Fotoprotektif Krim Tabir Surya Dengan Penambahan Karaginan Dan Buah Bakau Hitam (Rhizopora mucronata Lamk.)Purwaningsih, Sri; Salamah, Ella; Adnin, M. Nur
2014-08Komposisi Kimia Dan Asam Lemak Ikan Glodok Akibat Pengolahan Suhu TinggiPurwaningsih, Sri; Salamah, Ella; Dewantoro, Reza
2013Perubahan Fisiko-Kimiawi, Mikrobiologi dan Histamin Bakasang Ikan Cakalang Selama Fermentasi dan PenyimpananPurwaningsih, Sri; Santoso, Joko; Garwan, Rahmatia
2013-12Aktivitas Antibakteri Ekstrak Daun Bakau Hitam (Rhizophora Mucronata) Terhadap Bakteri Penyebab DiareTarman, Kustiariyah; Purwaningsih, Sri; Negara, Anak Agung Ayu Puspita
2013-12Aktivitas Antioksidan Dari Buah Mangrove (Rhizophora Mucronata Lamk.) Pada Suhu Yang BerbedaPurwaningsih, Sri; Salamah, Ella; Sukarno, Aditya Yudha Prawira; Deskawati, Eka
2013-03Profil Protein dan Asam Amino Keong Ipong-ipong (Fasciolaria salmo) pada Pengolahan yang BerbedaPurwaningsih, Sri; Salamah, Ella; Apriyana, Gian P
2013-04Perubahan Komposisi Kimia, Asam Amino, dan Kandungan Taurin Ikan Glodok (Periopthalmodon schlosseri)Purwaningsih, Sri; Salamah, Ella; Riviani
2012-04Formulasi Tepung Pelapis Savory Chips Ikan Nike (Awaous melanocephalus)Yusuf, Nikmawatisusanti; Purwaningsih, Sri; Trilaksani, Wini
2012-03Aktivitas Antioksidan dan Komposisi Kimia Keong Matah Merah (Cerithidea obtusa)Purwaningsih, Sri
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 212