Faculty of Agricultural Technology : [305] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 161 to 180 of 305
Issue DateTitleAuthor(s)
2001Pengaruh Konsentrasi Sumber Nitrogen (NH4H2P04) sebagai Pembatas dalam Produksi Poly-β-Hydroxyatkanoat (PHA) oleh Ralstonia eutropha dengan Sumber Karbon Hidrolisat Minyak SawitImelda, Ade Fitria
2007Analisis faktor yang mempengaruhi preferensi konsumen produk air minum dalam kemasan di BogorMunandar, Jono M.; Udin, Faqih; Amelia, Meivita
2002STUDI PENGEMBANCAN AGROINDUSTRI MINYAK PALA (NUTMEG OIL) DI KABUPATEN BOGORJamaran, Irawadi; Arkeman, Yandra; Nugraha, Agus
2007Methyl ester extraction of sunflower oil in a w i n screw extruderKartika, lka Amalia
2006Pengaruh metode pembekuan dan pengeringan terhadap karakteristik grits jagung instanHusain, Hernawaty; Muchtadi, Tien R; Sugiyono; Haryanto, Bambang
2007Properties of Thermostable Proteases with Fibrinolytic Activity from Local Earthworm Extracts (Lumbricus rubollus and Pheretima aslatica)Yanti; SM Pribadi; EW Prasetiya; IH Suparto; D Sajuthi, et al
2007Kajian pengaruh suhu dan kecepatan pengadukan pada proses produksi surfaktan dary metil ester minyak inti sawit (PKO) dengan metode sulfonasiHambali, Erliza; Syamsu, Khaswar; Suryani, Ani; Hapsari, Mira
2007Development and Performance Evaluation of Hand Tractor Based Mini-BulldozerSembiring, E. Namaken; Desrial
2006Optimasi proses maserasi vanili (Vanilla planifolia Andrews) hasil modifikasi proses kuringSetyaningsih, Dwi; Rusli, Meika S,; Melawati; Mariska, Ika
2004Potensi Anti-hiperkolesterolemia ekstrak cassia vera (Cinnamomum burmanni Nees ex Blume)Azima, Fauzan; D. Muchtadi; F.R. Zakaria; B.P. Priosoeryanto
2007The Dynamics of Bacterial Communities During Traditional Nata de Coco FermentationSeumahu, Cecilia Anna; Suwanto, Antonius; Hadisusanto, Debora; Suhartono, Maggy Thenawidjaja
2006Physiologically-Activie Potencies of Tropical Food IngredientsWijaya, C. Hanny
2005Pengaruh Ekstrak Andaliman (Zanthoxylum acanthopodium DC) terhadap permeabilitas dan hidrofobisitas Bacillus cereusParhusip, Adolf JN.; Jenie, Betty Sri Laksmi; Rahayu, Winiati Pudji; Yasni, Sedarnawati
2007Combination of Soaking in Sodium Hydroxide and Chitin Deacetylase Appltcution on Shrimp Chitin in Producing Low Molecular Weight ChitosanEmmawati, Aswita; Jenie, Betty Sri Laksmi; Fawzya, Yusro Nuri
2007Formulasi pencegah penyakit jantung koronerMuchtadi, Deddy
2004Salah kaprah penambahan asam lemak dalam makanan bayi dan anakMuchtadi, Deddy
2006Konsep keamanan fortifikasi panganMuchtadi, Deddy
2004Komponen bioaktif dalam pangan fungsionalMuchtadi, Deddy
2006Karbohidrat dalam makanan bayiMuchtadi, Deddy
2009Effect of Time-Temperature Schedule and Amylose Content of Rice on Color and Texture of Rice-based Emergency Canned FoodSyamsir, Elvira; Suhartono, Maggy Thenawidjaja; Valentina, Sherly
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 161 to 180 of 305