Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
IPB Scientific Repository
Search
Search:
All of DSpace
Dissertations and Theses
Undergraduate Theses
UT - Faculty of Animal Science
UT - Technology of Cattle Products
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 54 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Analisis Bakteri Dominan pada Daging Sapi Mentah selama Penyimpanan Refrigerator dengan Menggunakan 16S rRNA Sekuensing
Budiman, Cahyo
;
Arief, Irma Isnafia
;
Ardiyanti, Zulfitri
2022
Karakteristik Fisikokimia, Antioksidan, dan Organoleptik Madu Herbal dengan Penambahan Temulawak (Curcuma xanthorrhiza) dan Jahe (Zingiber officinale)
Apriantini, Astari
;
Cahya Endrawati, Yuni
;
Mahdia, Altafni
2022
Karakteristik Sediaan Krim dengan Bahan Aktif Protein Serisin Ulat Sutra dan Pengaruhnya sebagai Pelembap
Endrawati, Yuni Cahya
;
Agustina, Fitria
;
Putri, Annisa Rahma
2022
Analisis Bakteri Dominan pada Berbagai Produk Susu Fermentasi dengan Menggunakan 16S rRNA Sekuensing
Budiman, Cahyo
;
Arief, Irma Isnafia
;
Tangkilisan, Christine Vironika
2022
Analisis Konsumsi dan Persepsi Konsumen Tingkat Rumah Tangga Terhadap Produk Daging Sapi di Kabupaten Pekalongan
Suryati, Tuti
;
Apriantini, Astari
;
Atmojo, Khaeroni Dwi
2022
Kandungan Gizi dan Mutu Organoleptik Abon Ayam dengan Penambahan Kluwih (Artocarpus Camansi)
Suryati, Tuti
;
Wulandari, Zakiah
;
Lestari, Despa Putri
2022
Persepsi dan Perilaku Konsumen Pelaku Bisnis terhadap Susu Sapi Ultra High Temperature (UHT) di Wilayah DKI Jakarta
Taufik, Epi
;
Cyrilla ENSD, Lucia
;
Raditya, Muhammad Yusuf
2022
Karakteristik Protein Serisin Ulat Sutra Bombyx mori L. pada Ras dan Konsentrasi Pelarut Berbeda
Endrawati, Yuni Cahya
;
Apriantini, Astari
;
Nursafitri, Putri Aulia
2022
Pengaruh Waktu Sakarifikasi Limbah Agar Menggunakan H2SO4 terhadap Gula Pereduksi yang Dihasilkan.
Soenarno, M Sriduresta
;
Endrawati, Yuni Cahya
;
Putri, Choiriyah Indriyati
2022
Studi literatur: Kajian Manfaat Konsumsi Kefir terhadap Peningkatan Hormon Insulin pada Penderita Diabetes Mellitus
Taufik, Epi
;
Budiman, Cahyo
;
Izzatunisa, Rizqiana
Discover
Author
2
Berutu, Putra Jahtra
1
Aisyah, Ade
1
Akbar, Rajab Teguh
1
Al Ashri, Muhammad Kemal
1
Ardiyanti, Zulfitri
1
Atmojo, Khaeroni Dwi
1
Chike, Andrew
1
Dewantara, Dyo Dion
1
Diba, Ismi Farrah
1
Elsadibah, Sofia
.
next >
Subject
5
yogurt
4
milk
3
lanolin
3
physicochemical properties
3
Samia cynthia ricini
2
16S rRNA
2
antioxidant activity
2
Ayam Broiler
2
beef
2
Bombyx mori
.
next >
Has File(s)
49
true
5
false
.
next >