Show simple item record

dc.contributor.advisorRetnani, Yuli
dc.contributor.advisorHerawati, Lidy
dc.contributor.authorSyananta, Fieta Prescilia
dc.date.accessioned2013-01-25T07:35:27Z
dc.date.available2013-01-25T07:35:27Z
dc.date.issued2009
dc.identifier.urihttp://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/59828
dc.description.abstractVegetable waste is part of vegetables or vegetables that are discarded. The weakness of this vegetable market waste, among others, is perishable, voluminous (bulky) and the availability was fluctuated so the processing technology is needed to make this vegetable waste to be durable, easy to stored and to be given to dorbia. To solve this problem vegetable waste could be formed as wafer. The objective of this experiment was to determine the physical characteristic and palatability of vegetable market waste after formed as a waferen
dc.description.abstractLimbah sayuran adalah bagian dari sayuran atau sayuran yang sudah tidak digunakan atau banyak ditemukan di pasar-pasar sayuran. Kelemahan limbah sayuran pasar antara lain adalah mudah busuk, voluminous (bulky) dan ketersediaannya berfluktuasi sehingga diperlukan teknologi pengolahan pakan untuk membuat bahan menjadi tahan lama, mudah disimpan dan diberikan pada ternak. Salah satu cara untuk mengatasi hal tersebut adalah pembuatan wafer hijauan. Penelitian ini bertujuan untuk mengetahui sifat fisik dan palatabilitas wafer limbah sayuran pasar yang akan diberikan pada ternak domba.IND
dc.publisherIPB (Bogor Agricultural University)
dc.subjectphysical characteristicen
dc.subjectwafer palatabilityen
dc.subjectwafer and vegetable waen
dc.titleThe Physical Characteristic of Market Vegetable Waste Wafer and that Palatability for Sheep Livestocken
dc.typeUji Sifat Fisik Wafer Limbah Sayuran Pasar dan Palatabilitasnya pada Ternak Domba.IND


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record