Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/39963
Title: Pembuatan Tepung Beras Berkonsentrat Protein serta Analisa Beberapa Sifat Fisiko-Kimia dan Sifat Proteinnya
Authors: Purwani, Endang Yuli
Issue Date: 1987
Publisher: IPB (Bogor Agricultural University)
Abstract: Tepung beras berkonsentrat protein (BBP)dibuat dari tepung beras secara proses enzimatik dengan bantuan enzim glukoamilase yang memecah pati beras menjadi bentuk yang lebih sederhana. Protein beras terkumpul dalam pati yang tidak dipecah.
URI: http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/39963
Appears in Collections:UT - Food Science and Technology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
F87eyp.pdf
  Restricted Access
Full Text1.49 MBAdobe PDFView/Open
F87eyp_abstract.pdf
  Restricted Access
Abstract171.72 kBAdobe PDFView/Open
F87eyp_abstract.ps
  Restricted Access
PostScript341.55 kBPostscriptView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.