Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
IPB Scientific Repository
Search
Search:
All of DSpace
Dissertations and Theses
Undergraduate Theses
UT - Faculty of Animal Science
UT - Technology of Cattle Products
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 31-40 of 237 (Search time: 0.014 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
7
...
24
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Sifat Fisikokimia dan Organoleptik Daging Ayam Olahan Sambal Taichan dengan Menggunakan Pengemas Retort Pouch
Wulandari, Zakiah
;
Suryati, Tuti
;
Nugraha, Fikri
2021-07
Sifat Fisik dan Organoleptik Kefir Susu Kambing dengan Penambahan Ekstrak Buah Merah (Pandanus Conoideus Lam)
Arief, Irma Isnafia
;
Wulandari, Zakiah
;
Hasan, Marwah
2021
Optimasi Pemanfaatan Vermikompos dari Cacing Tanah (Lumbricus rubellus) pada Tanaman Bayam Hijau (Amaranthus sp)
Salundik
;
Prihantoro, Iwan
;
Santika, Nanda Agnes
2021
Studi Literatur Komponen Bioaktif pada Daging Sapi: Jenis dan Manfaat.
Suryati, Tuti
;
Wulandari, Zakiah
;
Khoiriyah, Siti Lailatul
2021
Analisis Hubungan Konsentrasi Protein Ryanodine Receptor dengan Tingkat Keempukan dan Daya Mengikat Air pada Daging Sapi dan Domba
Budiman, Cahyo
;
Arief, Irma Isnafia
;
Husain, Syahid
2021
Studi Literatur: Pengaruh Suplementasi Susu Formula yang Difortifikasi Laktoferin pada Bayi Di Bawah Dua Belas Bulan
Taufik, Epi
;
Soenarno, Mochammad Sriduresta
;
Amberty, Rechsa
2021
Pemanfaatan Curd Susu Sapi pada Pembuatan Mi Kering dengan Bahan Baku Tepung Mocaf
Soenarno, Moch. Sriduresta
;
Wulandari, Zakiah
;
Azkiyatunnuha, Nada
2021
Sifat Fisik Kulit Perkamen Kerbau dan Kulit Perkamen Sapi sebagai Media Pembuatan Wayang Kulit
Soenarno, Mochammad Sriduresta
;
Ulfah, Maria
;
Prambudi, Septian Bima Fajar
2021
Karakteristik Mikrobiologi dan Organoleptik Lipstik Lanolin dengan Penambahan Bunga Rosella (Hibiscus sabdariffa L)
Soenarno, Moch. Sriduresta
;
Endrawati, Yuni Cahya
;
Aeni, Nopi Nur
2021
Karakteristik Fisik dan Kimia Keju Mozzarella dengan Penambahan Buah-buahan sebagai Koagulan
Wulandari, Zakiah
;
Soenarno, Moch. Sriduresta
;
Hafizh, Faiqsha Nur
Discover
Author
2
Berutu, Putra Jahtra
2
Satria, Wira
1
Abdillah, Rian Fahmi
1
Adam, Subhan Bila
1
Adelta, Kresna Bhayu
1
Adinata, Sastra
1
Admaja, Wisnu
1
Aeni, Nopi Nur
1
Aeni, Salma Nur
1
Ahadin, Alfin
.
next >
Subject
17
Peternakan
16
produksi ternak
12
yogurt
11
milk
10
organoleptic
10
physicochemical
9
antioxidant
9
biogas
9
Samia cynthia ricini
8
honey
.
next >
Date issued
182
2020 - 2024
55
2004 - 2009