Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
IPB Scientific Repository
Browsing by Author Widowati, Sri
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 37
next >
Issue Date
Title
Author(s)
1998
Aktivitas protease dari bacillus circulans pada berbagai tahap pemurnian
Kustaman, Eman
;
Widowati, Sri
;
Sumarlin, La Ode
1994
ANALISIS PROXIMATE GROWOL UBI KAYU DAN UJI MUTU BERAS DI BALITTAN BOGOR
Artika, I Made
;
Widowati, Sri
;
DEVI, DIANA
2000
Aplikasi protease dan fitase untuk produksi bekatul awet bergizi tinggi
Rachman, Ansori
;
Widowati, Sri
;
Atun, Sri
2010
Bakery and steamed products made of resistant starch-rich banana flour as functional foods
Jenie, Betty Sri Laksmi
;
Kusumaningrum, Harsi D.
;
Widowati, Sri
2013
Formulasi Pembuatan dan Pendugaan Umur Simpan Beras Aruk (Beras Singkong) dengan Substitusi Kacang Merah
Syarief, Rizal
;
Widowati, Sri
;
Astuti, Anik Tri
2006
Hypoglycemic activity of some Indonesian rice varietes and their physicochemical properties
Widowati, Sri
;
Astawan, Made
;
Muchtadi, Deddy
;
Wresdiyati, Tutik
2006
Hypoglycemic activity of some indonesian rice varieties and their physicochemical properties
Widowati, Sri
;
Astawan, Made
;
Muchtadi, Deddy
;
Wresdiyati, Tutik
2014
Isolasi dan Karakterisasi Fisikokimia Protein dari Bekatul Padi yang Distabilisasi dengan Ekstruder Ulir Ganda Tanpa Die
Fardiaz, Dedi
;
Andarwulan, Nuri
;
Widowati, Sri
;
Budijanto, Slamet
;
Kusumawaty, Inneke
1997
Isolasi dan Karakterisasi Globulin 7S dan Globulin 11S dari Sepuluh Varietas Kedelai Indonesia
Widowati, Sri
;
Wijaya, Sri Kusuma Susi
2010
Kajian Pembuatan Nasi Sorgum (Sorghum bicolor L) Instan Rendah Tanin
Hariyadi, Purwiyatno
;
Budijianto, Slamet
;
Widowati, Sri
;
Amrinola, Wiwit
2011
Kajian Pengaruh Hidrokoloid dan CaCl2 Terhadap Profil Gelatinisasi Bahan Baku Serta Aplikasinya Pada Bihun Sukun
Fardiaz, Dedi
;
Widowati, Sri
;
Agustin, Sukmiyati
2000
Kajian substitusi terigu oleh tepung garut dan penambahan tepung kedelai pada pembuatan mie kering
Hartoto, Liesbetini
;
Santosa, B.A. Susila
;
Widowati, Sri
;
Yustiareni, Elis
1998
Kajian tentang produksi fitase pada beberapa media dan kondisi fermentasi
Djumali M.
;
Widowati, Sri
;
Sasongko, Aditya Agus
2000
Karakterisasi enzim fitase dari Bacillus coagulans
Syahbirin, Gustini
;
Widowati, Sri
;
Syatri, Adia
2017
Karakterisasi Sifat Fisikokimia dan Fungsional Padi Lokal Mayang Pandan dari Bangka Belitung
Sjarif, Rizal
;
Widowati, Sri
;
Febriandi, Erico
2016
Karakteristik Beras Pratanak yang Terbuat dari Gabah Kering Panen dan Gabah Kering Giling
Sukarno, Sukarno
;
Widowati, Sri
;
Apriliani, Sarah Anita
2010
Karakteristik Nutrisi dan Sifat Fungsional Susu Pasteurisasi dari Campuran Susu Kambing Peranakan Etawah dan Saanen serta Diversifikasi Rasanya dengan Ekstrak Rempah
Yasni, Sedarnawati
;
Widowati, Sri
;
Maheswari, Rarah R.A
;
Rozali, Zalniati Fonna
1993
Mempelajari pengolahan bahan makanan campuran (talas, jagung, kedelai) sebagai pengisi makanan jajanan untuk anak sekolah dasar
Kustiyah, Lilik
;
Slamet, Dewi Sabita
;
Widowati, Sri
;
Rochmati, Atik Fatchul
1998
Mempelajari sifat-sifat fisik dan kimia tepung tape ubi kayu
Ahza, Adil Basuki
;
Widowati, Sri
;
Umaryadi, Muhamad Eko Wahyu
2001
Mineral Addition to Enhance Activity and Stability of Phytase Bacillus coagulans E1.4.4.
Thontowi, Ahmad
;
Riyanti, Eny Ida
;
Widowati, Sri
;
Herawati, Hetty