Browsing by Author Hariyadi, Ratih Dewanti

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 32  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Adherence properties of lactic acid bacteria isolated from breast milk.Nuraida, Lilis; Hariyadi, Ratih Dewanti; Anggraeni, Dhenok
2008Aktivitas antibakteri laktobasili asal makanan fermentasi Indonesta terhadap patogen dan pengaruhnya terhadap mikroflora usus TikusHariyadi, Ratih Dewanti
2021Analisis Kesenjangan serta Kajian Kesiapsiagaan dan Tanggap Darurat untuk Pemenuhan Sistem Manajemen Keamanan Pangan ISO 22000:2018 di PT GEIHariyadi, Ratih Dewanti; Kusumaningrum, Harsi Dewantari; Kurniasih, Rakhma Indah
1997Biosintesis L-Lisin menggunakan galur mutan Brevibacterium lactofermantum dengan molase sebagai bahan baku utamaSatiawihardja, Budiatman; Hariyadi, Ratih Dewanti; Marzuqi
2010Comparison of Conventional and Rapid Methods for E.coli Testing in Water SampleHariyadi, Ratih Dewanti; Koswara, Sutrisno; Indriani, Dwi Kusuma
2010Evaluation of the inspection of Food Production Facilities in 26 Provinces of Indonesia by the National Agency of Drug and Food Control (NADFC)Hariyadi, Ratih Dewanti; Kusumaningrum, Harsi Dewantari; Susanti, Juleka Susy
1998Fusi dan kloning sel hidridoma penghasil antibodi monoklonal terhadap escherchia coli 0157 : H7Hariyadi, Ratih Dewanti; Estuningsih, Sri; Marlinda, Kusuma
2021Identifikasi Faktor Kerentanan dan Upaya Mitigasi Food Fraud : Studi Kasus Pada Industri Susu BubukHariyadi, Ratih Dewanti; Wulandari, Nur; Fitrawanti, Alisyahdani
2012Isolation and Genetic Diversity Identification of Cronobacter spp. (Enterobacter sakazakii) from Dried Foods.Hariyadi, Ratih Dewanti; Hidayat, Sri Hendrastuti; Hamdani, Fransisca Wanny
2011Isolation and Identification of Pathogenic Vibrio parahaemolyticus in Shrimp CultureHariyadi, Ratih Dewanti; Poernomo, Achmad; Yennie, Yusma
2001Kajian aktivitas antioksidan produk minuman tradisional hasil olahan industriHariyadi, Ratih Dewanti; Andarwulan, Nuri; Yusup, Nurdiansyah
1997Kajian aspek teknologi produk-produk olahan cabe merah (Capsicum var.longumHubeis, Musa; Hariyadi, Ratih Dewanti; Wati, Elly Lidia
2018Kajian Standar Cemaran Kimia dalam Produk Perikanan di IndonesiaRahayu, Winiati P; Hariyadi, Ratih Dewanti; Pradianti, Oryssa Sathalica
2003Karakteristik Isolat Klinis Bakteri Asam Laktat dalam Rangka Pengembangan Produk ProbiotikHariyadi, Ratih Dewanti; Nuraida, Lilis; Nikastri, Eva; Suliantari
2011Ketahanan panas isolat lokal staphylococcus aureusHariyadi, Ratih Dewanti; Purnomo, Eko Hari; Hadiyanto, Juli
2005Ketahanan Panas Mikroba Perusak Puree Mangga (Mangifera indica L.)Sukasih, Ermi; Wirakartakusumah, Aman; Hariyadi, Ratih Dewanti; Setyadjit
1998Ketahanan sel biofilm dan sel planktonik salmonella blackley pada beberapa umur kultur terhadap desinfektan dan bahan pembersihHariyadi, Ratih Dewanti; Jenie, Betty Sri Laksmi; Zakiyah, Faridatus
2011Molecular Identification Local Isolates of Staphylococcus aureus by Polymerase Chain Reaction (PCR) MethodHariyadi, Ratih Dewanti; Hidayat, Sri Hendrastuti; Khoiriyah, Fidyatun
2011The need of communicating food safety in IndonesiaHariyadi, Purwiyatno; Hariyadi, Ratih Dewanti
1997Pemanfaatan pigmen angkak merah dari Monascus purpureus sebagai pengganti nitrit dalam pembuatan ham daging sapi dan pengaruhnya terhadap Bacillus cereusFardiaz, Srikandi; Hariyadi, Ratih Dewanti; Rizki, Sukapdi