Browsing by Author Budiastra, I Wayan

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 8 to 27 of 136 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Deteksi Kerusakan Mekanis Buah Alpukat (Persea americana Mill) secara Nondestruktif Menggunakan Gelombang UltrasonikBudiastra, I Wayan; Wijayanti, Hendriani
2010Determination of Moisture Content in Mangosteen Pericarp Using Near Infrared (NIR) SpectroscopyNovita, Dwi Dian; Ahmad, Usman; Sutrisno; Budiastra, I Wayan
2010Determination of titi corn shelf life based on sorption isotherm modelBudiastra, I Wayan; Hasbullah, Rokhani; Daulima, Anna Magdalena
2014Development ofNIR method for measurement of catechin and moisture content in gambir (Uncaria gambir Roxb.) non-destructivelyPurwanto, Y. Aris; Budiastra, I Wayan; Syamsu, Khaswar; Andasuryani
2023-12-02Efektivitas Teknologi Iradiasi Terhadap Cemaran Mikroorganisme pada Vanili (Vanilla planifolia A.) Hasil Proses CuringBudiastra, I Wayan; Ahmad, Usman; Handayani, Yossi
2015Effects of Preprocessing Techniques in Developing a Calibration Model for Soluble Solid and Acidity in 'Gedong Gincu' Mango using NIR SpectroscopyPurwanto, Yohanes Aris; Sari, Herna Permata; Budiastra, I Wayan
2023Ekstraksi Kandungan Antosianin Total dari Kayu Secang Menggunakan Metode Ultrasonic Assisted ExtractionBudiastra, I Wayan; Haras, Achmad Rifai
2012Electrical behavior of Garut citrus fruits curing ripening changes in resistance and capacitance models of internal fruitsJuansah, Jajang; Budiastra, I Wayan; Dahlan, Kiagus; Seminar, Kudang Boro
2012Electrical capacitance study and physicochemical of Garut citrusJuansah, Jajang; Budiastra, I Wayan; Dahlan, Kiagus; Seminar, Kudang Boro
2018Evaluasi Kualitas Minyak Nilam (Pogostemon Cablin Benth.) dengan Near Infrared SpectroscopySutrisno; Purwanto, Y Aris; Budiastra, I Wayan; Reinoso, Diego Mauricio Cano
2010Evaluasi Mutu Buah Naga secara Non-Destruktif dengan Metode UltrasonikBudiastra, I Wayan; Sutrisno; Djamila, Siti
2000Hubungan Antara Sifat Fisik dan Gelombang Ultrasonik Durian Utuh dengan Sifat Fisiko Kimia Daging DurianHaryanto, Bambang; Budiastra, I Wayan; Trisnobudi, Amoranto
2009The Influence of packaging on the quality of carrot during transportation simulation.Budiastra, I Wayan; Haryadi, Yadi; Albaar, Nurjanna
2012Kajian kapasitansi listrik buah jeruk garut dan sifat fisiko kimianyaJuansah, Jajang; Budiastra, I Wayan; Dahlan, Kiagus; Seminar, Kudang Boro
2008Kajian Pengering Rotari Tipe Co-Current untuk Pengeringan Sawut UbijalarBudiastra, I Wayan; Suroso; Nelwan, Leopold Oscar; Syah, Hendri
2013Kajian spektroskopi impedansi listrik untuk evaluasi kualitas buah jeruk keprok garut secara nondestruktifBudiastra, I Wayan; Seminar, Kudang Boro; Dahlan, Kiagus; Juansah, Jajang
2005Karakterisasi Mutu Koagulum Karet dengan Metode UltrasonikMaspanger, D.R; Purwadaria, H.K; Budiastra, I Wayan; Trisnobudi, A
2011Karakteristik gelombang ultrasonik untuk mendeteksi mutu mentimun jepang (cucumis sativus L.)Budiastra, I Wayan; Sitompul, Yusenda Deliana
1996Karakteristik pengeringan teh hitam orthodoks tipe ECP (Endless Chain Pressure Drier) (Studi Kasus di Perkebunan Rancabali)Budiastra, I Wayan; Zuwirman, M.
2002Manajemen dan teknologi di PT Waru Kaltim Plantation dalam mencapai target produksiBudiastra, I Wayan; Isyanto