Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/77164
Title: | Perubahan Struktur Pati Garut (Maranta arundinaceae) Sebagai Akibat Modifikasi Hidrolisis Asam, Pemotongan Titik Percabangan dan Siklus Pemanasan-Pendinginan |
Authors: | Didah Nur Faridah Dedi Fardiaz Nuri Andarwulan Titi Candra Sunarti |
Issue Date: | Dec-2010 |
Publisher: | Jurnal Teknologi & Industri Pangan. PATPI berkerjasama dengan Dept. Ilmu dan Teknologi Pangan Fateta-IPB |
Citation: | Jurnal Teknologi & Industri Pangan. PATPI berkerjasama dengan Dept. Ilmu dan Teknologi Pangan Fateta-IPB. Vol XXI No 2. 2010. Hal 135-142 |
URI: | http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/77164 |
ISSN: | 1979-7788 |
Appears in Collections: | Food Science and Technology |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Perubahan Struktur Pati Garut.pdf | 570.27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.