Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/77164
Title: Perubahan Struktur Pati Garut (Maranta arundinaceae) Sebagai Akibat Modifikasi Hidrolisis Asam, Pemotongan Titik Percabangan dan Siklus Pemanasan-Pendinginan
Authors: Didah Nur Faridah
Dedi Fardiaz
Nuri Andarwulan
Titi Candra Sunarti
Issue Date: Dec-2010
Publisher: Jurnal Teknologi & Industri Pangan. PATPI berkerjasama dengan Dept. Ilmu dan Teknologi Pangan Fateta-IPB
Citation: Jurnal Teknologi & Industri Pangan. PATPI berkerjasama dengan Dept. Ilmu dan Teknologi Pangan Fateta-IPB. Vol XXI No 2. 2010. Hal 135-142
URI: http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/77164
ISSN: 1979-7788
Appears in Collections:Food Science and Technology

Files in This Item:
File SizeFormat 
Perubahan Struktur Pati Garut.pdf570.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.