Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/77161
Title: Modifikasi Pati Garut (Marantha arundinacea) Dengan Perlakuan Hidrolisis Asam dan Siklus Pemanasan-pendinginan Untuk Menghasilkan Pati Resisten Tipe 3
Authors: Didah Nur Faridah
Winiati P. Rahayu
Muhammad Sobur Apriyadi
Issue Date: Apr-2013
Publisher: Jurnal Teknologi Industri Pertanian. Asosiasi Agroindustri Indonesia bekerjasama dengan Dept. TIN Fateta-IPB
Citation: Jurnal Teknologi Industri Pertanian. Asosiasi Agroindustri Indonesia bekerjasama dengan Dept. TIN Fateta-IPB. Vol 23 No 1. April 2013. Hal 61-69
URI: http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/77161
ISSN: 0216-3160
Appears in Collections:Food Science and Technology

Files in This Item:
File SizeFormat 
Modifikasi Pati Garut.pdf667.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.