Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/77161
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorDidah Nur Faridah-
dc.contributor.authorWiniati P. Rahayu-
dc.contributor.authorMuhammad Sobur Apriyadi-
dc.date.accessioned2015-12-30T01:39:37Z-
dc.date.available2015-12-30T01:39:37Z-
dc.date.issued2013-04-
dc.identifier.citationJurnal Teknologi Industri Pertanian. Asosiasi Agroindustri Indonesia bekerjasama dengan Dept. TIN Fateta-IPB. Vol 23 No 1. April 2013. Hal 61-69id
dc.identifier.issn0216-3160-
dc.identifier.urihttp://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/77161-
dc.language.isoidid
dc.publisherJurnal Teknologi Industri Pertanian. Asosiasi Agroindustri Indonesia bekerjasama dengan Dept. TIN Fateta-IPBid
dc.titleModifikasi Pati Garut (Marantha arundinacea) Dengan Perlakuan Hidrolisis Asam dan Siklus Pemanasan-pendinginan Untuk Menghasilkan Pati Resisten Tipe 3id
dc.typeArticleid
Appears in Collections:Food Science and Technology

Files in This Item:
File SizeFormat 
Modifikasi Pati Garut.pdf667.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.