DSpace JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Browsing by Author Kristianto, Ary
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Karakteristik Fisikokimia dan Sifat Fungsional Tepung Koro Benguk (Mucuna pruriens L) Berprotein Tinggi | Astawan, Made; Kristianto, Ary |
2013 | Karakteristik Fisikokimia dan Sifat Fungsional Tepung Koro Benguk (Mucuna pruriens L.) Berprotein Tinggi | Astawan, Made; Kristianto, Ary |
2010 | Optimasi Formulasi dan Proses Pembuatan Kawis (Feronia Lemonia) Effervescent Yang Kaya β-Karoten | Syahrial, M. Buyung; Kristianto, Ary; Gilang; Sari, Ninggar Pramita; Bintang |
2010 | Steak Kampung ”Mucuna Crispy” Sebagai Pangan Lokal Berbasis Kara Benguk Siap Saji yang Ekonomis dan Bergizi Seimbang | Kristianto, Ary; Suryono, Aris; Pratiwi, Surya; Nurmayanti, Anies Wahyu; Tegar, Tito |