DSpace JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Browsing by Author Firdaus, Frediansyah
Showing results 1 to 3 of 3
Issue Date | Title | Author(s) |
2014 | Evaluasi Penggunaan Tepung Garut, Tepung Ubi Jalar dan Onggok sebagai Perekat Pellet Terhadap Persentase Bobot Karkas, Lemak Abdomen dan Organ Dalam Ayam Broiler | Retnani, Yuli; Sumiati; Firdaus, Frediansyah |
2014 | Evaluasi Penggunaan Tepung Garut, Tepung Ubi Jalar dan Onggok sebagai Perekat Pellet Terhadap Persentase Bobot Karkas, Lemak Abdomen dan Organ Dalam Ayam Broiler | Retnani, Yuli; Sumiati; Firdaus, Frediansyah |
2010 | Fungsionalisasi Cangkang Kerang Hijau (Perna Viridis) sebagai Peningkat Kadar Kalsium Susu Fermentasi | Rohadi, Muhammad Bahrun; Firdaus, Frediansyah; Agassi, Taufik Nugraha |