DSpace JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Browsing by Author Andjaya, C. C. Nurwitri
Showing results 1 to 5 of 5
| Issue Date | Title | Author(s) |
| 1995 | Isolasi dan Seleksi Bakteri Asam Laktat yang Bersifat Antimikroba dari Pikel Ketimun dan Acar | Nuraida, Lilis; Nenie, Betty Sri Laksnmi; Andjaya, C. C. Nurwitri; Lie, Siaw |
| 1987 | Mempelajari pembuatan produk ekstrusi dari campuran beras, jagung dan kedelai | Muchtadi, Tien R; Andjaya, C. C. Nurwitri; Mudjisihono, Rob; Mulyadi, Eddy |
| 1987 | Mempelajari Pembuatan Tepung Pisang Sale | Winarno, F. G; Andjaya, C. C. Nurwitri; Widjaja, Welly |
| 1992 | Pembuatan brem padat dari sari tape sorghum (Sorghum bicolor L.) | Rahayu, Winiati Pudji; Andjaya, C. C. Nurwitri; Rachmawati, Siti Aminah |
| 1995 | Perubahan mutu santan kelapa(Cocos nicifera L.) dalam kemasan retort pouch selama penyimpanan | Andjaya, C. C. Nurwitri; Robiatul A., Dede; Mulia S., Daniel Indra |