Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
IPB Scientific Repository
Browsing by Author Wahyuni, Mita
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 23 to 34 of 34
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
2009
Rancangan model pengembangan usaha pengolahan hasil perikanan studi kasus: Cilacap, Pelabuhanratu, DKI Jakarta dan Cirebon
Haluan, John
;
Wahyuni, Mita
;
Hardjomidjojo, Hartrisari
;
Jatmiko, Y.A. Budhi
2005
Residual Catalatic Activity: A Rapid Screening Tool to Verify Cooking Temperature of Fish and Shellfish Meats
Uddin, Musleh
;
Okazaki, Emiko
;
Wahyuni, Mita
;
Tanaka, Munehiko
2005
Residul Catalatic Activity: A Rapid Screening Tool ti Verify Cooking Temperature of Fish and Shellfish Meats
Uddin, Musleh
;
Okazaki, Emiko
;
Wahyuni, Mita
;
Tanata, Munehiko
1992
Sifat kimia dan fungsional ikan hiu lanyam (Carcharhinus umbatus) serta penggunaannya dalam pembuatan sosis
Wirahartakusumah, Aman
;
Muchtadi, Deddy
;
Daulay, Djundjung
;
Wahyuni, Mita
1992
Strudi Pembuatan Mi Ikan 'Instan" dari Ikan Mas (Cyprinus carpio L)
Assik, Abu Naim
;
Sunarya
;
Wahyuni, Mita
;
Kusmardiyati, Diah
1992
Studi Kemunduran Mutu Teripang pada Beberapa Macam Cara Penyimpanan
Nitibaskara, Rudy R.
;
Wahyuni, Mita
;
Setiabudi, Eddy
;
Juniarti, Yeni
2002
Studi pembuatan kamaboko ikan belut (Monopterus albus) dengan berbagai suhu perebusan dan konsentrasi tepung terigu
Poernomo, Djoko
;
Wahyuni, Mita
;
Ibrahim, Irwan
1992
Studi Pemucatan dan Winterisasi terhadap Sifat Fisiko-Kimia Minyak Salad dari Minyak Ikan Lemuru (SArdinella Longiceps)
Komariah T
;
Wahyuni, Mita
;
Murtini, J. Tri
;
Sedjati, Sri
1990
Studi perbandingan antara penggunaan lemak sapi dan minyak kelapa sawit dalam pembuatan burger ikan kembung laki-laki (Rastrellinger kanagurta)
Zahiruddin, Winarti
;
Wahyuni, Mita
;
Purwaningsih, Netty
2004
Teknik reduksi kadar merkuri (hg) pada hasil kelautan di teluk buyat serta batas aman konsumsinya bagi manusia dalam bentuk produk perikanan bernilai tambah
Wahyuni, Mita
2010
The Use of Alcohol in Extending the Shelf-Life of Indonesian Pressured Boiled Salted Milkfish (Studi Pemanfaatan alkohol dalam Upaya Memperpanjang Umur Simpan Produk Pindang Bandeng Presto)
Wahyuni, Mita
;
Sadi, Uju
;
Firmansyah, Adi
;
Tanaka, Munehiko
2005
The use of acetic acid in reducing mercury content in demersal fishes at buyat bay and its value added improvement as cookies product
Suptijah, Pipih
;
Wahyuni, Mita