Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
IPB Scientific Repository
Browsing by Author Trilaksani, Wini
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 134 to 148 of 149
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Quality changes of freeze dried catfish surimi and predicting of shelf life
Santoso, Joko
;
Trilaksani, Wini
;
Ramadhan, Wahyu
2018
Recovery dan Valorisasi Air Cucian Surimi Ikan Gabus (Channa striata) untuk Sediaan Bahan Aktif Tablet Albumin
Trilaksani, Wini
;
Uju
;
Syukroni, Ikbal
2013
Reformulation Tumpi Tuna (Thunnus sp) as SULSELBAR “Indigenous Traditional Food” and Quality Characterization in Room Temperature Storage.
Suwandi, Ruddy
;
Trilaksani, Wini
;
Agussalim M
2022
Risk Assessment Semi Kuantitatif Logam Berat pada Ikan Mas (Cyprinus carpio) Hasil Budidaya di Waduk Jatiluhur, Purwakarta, Jawa Barat.
Trilaksani, Wini
;
Suwandi, Ruddy
;
Wulandari, Nurviana
2024
Sediaan Kandidat Serum Anti-aging Berbasis Kolagen Gelembung Renang Ikan Manyung melalui Teknologi Nano Formulasi
Trilaksani, Wini
;
Hardiningtyas, Safrina Dyah
;
Utami, Rahmadiana
2018
Semi Quantitative Risk Assessment Formalin untuk Produk Ikan Makarel Impor Beku di Jakarta.
Trilaksani, Wini
;
Riyanto, Bambang
;
Izdihar, Aulia
2019
Sereal Sehat dengan Ingredien Mikrokapsul Extra Virgin Fish Oil Terproteksi Antioksidan Alami Buah Bakau
Trilaksani, Wini
;
Trilaksani, Wini
;
Syifa, Ayu Luthfiani
2017
Squalene Hati Hiu Botol yang Diperkaya Antioksidan Ekstrak Buah Bakau sebagai Sediaan Kosmetika Krim Wajah
Trilaksani, Wini
;
Riyanto, Bambang
;
Khoirunnisa, Aufa
2022
Stabilitas dan Pendugaan Umur Simpan Produk Emulsi berbasis Minyak Ikan Mata Tuna dan Hidrolisat Protein Ikan Kayu
Trilaksani, Wini
;
Riyanto, Bambang
;
Fitriyanti, Nurul Laily
2022
Stabilitas produk emulsi minyak mata tuna dan hidrolisat protein ikan sebagai suplemen kesehatan
Trilaksani, Wini
;
Nurhayati, Tati
;
Anzani, Anisa Destha
2023
Stabilitas Sediaan Suplemen Omega-3 Minyak Ikan Mata Tuna (Thunnus sp.) dan Astaxanthin Udang (L.vannamei).
Ibrahim, Bustami
;
Trilaksani, Wini
;
Nurmaida, Nurmaida
2019
Strategi Pengembangan Usaha Benih Ikan Patin Siam (Pangasianodon hypopthalmus) dengan Sistem Jejaring pada Cabang Dinas Kelautan dan Perikanan Wilayah Utara Provinsi Jawa Barat
Suryahadi
;
Trilaksani, Wini
;
Pramono, Titus
2017
Strategi penguatan daya saing fillet patin Indonesia
Suwandi, Ruddy
;
Trilaksani, Wini
;
Ramadhan, Arfin
2017
Strategi Peningkatan Konsumsi Ikan Masyarakat Berpendapatan Rendah di Kabupaten Boyolali dan Kabupaten Demak
Hubeis, Musa
;
Trilaksani, Wini
;
Subakir, Agus Andi
1991
Studi pendahuluan pengaruh penggunaan tawas terhadap mutu teripang kering
Sukarsa, Dadi R.
;
Trilaksani, Wini
;
Sri Mulyanti