Browsing by Author Wijaya, C. Hanny

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 55 to 74 of 157 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Identification of aroma profiles two pineapple varieties and their new genotype using gas chromatography-mass spectrometry and gas chromatography-olfactometry and sensory testWijaya, C. Hanny; Adawiyah, Dede Robiatul; Silamba, Isak
2005Identification of Potent Odorants in Different Cultivars of Snake Fruit [Salacca zalacca (Gaert.) Voss] Using Gas Chromatography−OlfactometryWijaya, C. Hanny; Lestari, R.; D. Ulrich; K. Schippel; G. Ebert
2009Identifikasi Antosianin Buah Duwet (Syzygium cumini) Menggunakan Kromatografi Cair Kinerja Tinggi - Diode Array DetectionSari, Puspita; Wijaya, C. Hanny; Sajuthi, Dondin; Supratman, Unang
1997-08Identifikasi dan Karakterisasi Potent Odorant Mangga Kweni (Mangifera odorata Griff)Wijaya, C. Hanny; Raharja, Hernie; Apriyantono, Anton
1997Identlflkasl dan Karakterisasi Potent Odorant Mangga Kwenl (Mangifera odorata Griff)Wijaya, C. Hanny; Raharja, Hemie; Apriyantono, Anton
2004In Vintro Atioxidant Activity of Stabilized Rice Bran and Its FractionDamayanthi, Evy; Muchtadi, Deddy; Zakaria, Fransisca Rungkat; Syarief, Hidayat; Wijaya, C. Hanny, et al
1998Isolasi dan identifikasi kapang pada pembuatan ikan kayu (Katsuobushi) cakalang (Katsuwonus pelamis L.) dengan fermentasi alamiFardiaz, Srikandi; Basmal, Jamal; Wijaya, C. Hanny; Giyatmi, Giyatmi
2010"Jamu" as functional food and nutraceuticals in IndonesiaWijaya, C. Hanny; Rismarini, Kornelia; Michael Jefferson
2010Kajian Beberapa Jenis Penggunaan Gula Merah Untuk Industri dan Pengolahan Pangan di IndonesiaSoekarto, Soewarno T.; Wijaya, C. Hanny; Sulaeman, Agus
2022Kajian Fisikokimia dan Sensori Penciri Varietas Unggul Bawang Merah Indonesia Sebagai Bawang GorengWijaya, C. Hanny; Sobir; Lioe, Hanifah Nuryani; Yofananda, Olivia
2011Kandungan gingerol dan shogaol, intensitas kepedasan dan penerimaan panelis terhadap oleoresin jahe gajah (Zingiber officinale var. Roscoe), Jahe Emprit (Zingiber officinale var. Amarum), dan Jahe Merah (Zingiber officinale var. Rubrum)Wijaya, C. Hanny; Fathona, Difa
2010Kandungan Mineral Kalakai (Stenochlaena Palustris) yang Tumbuh pada Jenis Tanah Berbeda serta Dimasak dengan Cara BerbedaWijaya, C. Hanny; Sumawinata, Basuki; Thursina, Dian
2024-01-29Karakterisasi Senyawa Odoran pada Buah Kemang (Mangifera kemanga Blume)Wijaya, C. Hanny; Lioe, Hanifah Nuryani; Efendi, Darda; Permata, Ratih Indah Mutiara
2004Karakterisasi Sifat Fisiko Kimia dan Deskripsi Flavor Daging Buah Beberapa Akses Pala (Myristica sp.)Wijaya, C. Hanny; Aryati, Susy; Hadad, H. M.
2010Karakteristik Sensori Nasi Dari Beberapa Varietas Padi Aromatik Lokal lndonesiaWijaya, C. Hanny
2004Karakterjsasi Sifat Fisiko Kimia Dan Deskrjpsi Flavor Daging Buah Beberapa Aksesi Pala (Myristica Sp.)Wijaya, C. Hanny
2009Ketarkaitan Profil Sensori Flavor "Bakasang" dengan Karakteristik Mutu Fisiko-Kimla dan MikrobiologiWijaya, C. Hanny; Adawiyah, Dede Robiatul; Harikedua, Silvana D.
2007Klorin versus PanganWijaya, C. Hanny
2020Kompatibilitas Minyak Kayu Putih dari Daerah Papua, Mojokerto, Bupolo, Kuningan, dan Ponorogo sebagai Ingredien Flavor Cajuputs® candyWijaya, C. Hanny; Kusumaningrum, Harsi Dewantari; Rahmawati, Ririn
2001Komponen Volatil dan Karakterisasi Komponen Kunci Aroma Buah Andaliman (Zanthoxylum acanthopodium DC.)Wijaya, C. Hanny; Hadiprodjo, Irene Triyanti; Apriyanto, Anton