View Item 
      •   IPB Repository
      • Research and Community Empowerment
      • Young Lecturer (Dosen Muda)
      • View Item
      •   IPB Repository
      • Research and Community Empowerment
      • Young Lecturer (Dosen Muda)
      • View Item
      JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

      Pemanfaatan Bahan Baku Lokal Berindeks Glisemik Rendah dalam Pembuatan Produk Pangan untuk Penderita Diabetes Melitus

      Thumbnail
      View/Open
      Ringkasan (83.41Kb)
      Ringkasan (28.5Kb)
      Date
      2003
      Author
      Hartoyo, Arif
      Metadata
      Show full item record
      Abstract
      Tujuan dari penelitian ini adalah memanfaatkan data-data indeks glisemik dari bahan pangan lokal untuk membuat produk pangan yang tepat bagi penderita diabetes melitus yaitu mempunyai respons glukosa yang rendah setelah konsumsi. Bahan pangan lokal yang dipilih adalah garut yang diketahui mempunyai indek glisemik yang rendah yaitu sebesar 14 dengan standar roti tawar (Marsono, 2002).
      URI
      http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/5493
      Collections
      • Young Lecturer (Dosen Muda) [113]

      Copyright © 2020 Library of IPB University
      All rights reserved
      Contact Us | Send Feedback
      Indonesia DSpace Group 
      IPB University Scientific Repository
      UIN Syarif Hidayatullah Institutional Repository
      Universitas Jember Digital Repository
        

       

      Browse

      All of IPB RepositoryCollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

      My Account

      Login

      Application

      google store

      Copyright © 2020 Library of IPB University
      All rights reserved
      Contact Us | Send Feedback
      Indonesia DSpace Group 
      IPB University Scientific Repository
      UIN Syarif Hidayatullah Institutional Repository
      Universitas Jember Digital Repository