Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/83723| Title: | Upaya Menurunkan Lemak Penyebab Off-Flavor pada Daging Itik Melalui Pemberian Tepung daun Beluntas (Pluchea indica-L.less) Dalam Pakan |
| Authors: | Rukmiasih Tjakradidjaja, Anita Sardiana |
| Issue Date: | 2006 |
| Publisher: | Laporan Akhir Pelaksanaan Program Hibah Bersaing XIV Perguruan Tinggi 2006 |
| Abstract: | Itik lokal pada saat ini pemanfaatannya |
| URI: | http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/83723 |
| Appears in Collections: | Animal Production Technology |
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| 21. Upaya Menurunkan Lemak Penyebab Off-Flavor pada Daging Itik Melalui Pemberian Tepung daun Beluntas (Pluchea indica-L.less) Dalam Pakan.pdf | 16.87 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.