Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/79418
Title: Overview : How Color Affects Percepation
Authors: Eko Hari Purnomo
Issue Date: Aug-2013
Publisher: other
Majalah Foodreview. PT Media Pangan Indonesia. Bogor
other
Citation: Majalah Foodreview. PT Media Pangan Indonesia. Bogor. Vol VIII No 8. Agustus 2013. Hal 18-20
Abstract: Pangan dan warnanya adalah dua hal yang tidak dapat dipisahkan. Warna pangan berperan bukan hanya untuk menarik perhatian konsumen akan tetapi juga dapat menjadi indikator mutu, keamanan, dan nilai gizi. Selain itu warna juga mempengaruhi persepsi organoleptik pangan
URI: http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/79418
ISSN: 1907-1280
Appears in Collections:Food Science and Technology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
How color-Majalah Food Review-Vol VIII No 8 2013.pdf11.4 MBAdobe PDFView/Open
How color-Majalah Food Review-Vol VIII No 8 2013.pdf11.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.