Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/79418
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorEko Hari Purnomo-
dc.date.accessioned2016-03-17T03:56:28Z-
dc.date.available2016-03-17T03:56:28Z-
dc.date.issued2013-08-
dc.identifier.citationMajalah Foodreview. PT Media Pangan Indonesia. Bogor. Vol VIII No 8. Agustus 2013. Hal 18-20id
dc.identifier.issn1907-1280-
dc.identifier.urihttp://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/79418-
dc.description.abstractPangan dan warnanya adalah dua hal yang tidak dapat dipisahkan. Warna pangan berperan bukan hanya untuk menarik perhatian konsumen akan tetapi juga dapat menjadi indikator mutu, keamanan, dan nilai gizi. Selain itu warna juga mempengaruhi persepsi organoleptik panganid
dc.language.isoidid
dc.publisherotherid
dc.publisherMajalah Foodreview. PT Media Pangan Indonesia. Bogorid
dc.publisherotherid
dc.titleOverview : How Color Affects Percepationid
dc.typeOtherid
dc.subject.keywordwarna panganid
Appears in Collections:Food Science and Technology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
How color-Majalah Food Review-Vol VIII No 8 2013.pdf11.4 MBAdobe PDFView/Open
How color-Majalah Food Review-Vol VIII No 8 2013.pdf11.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.