Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/77163
Title: Modifikasi Pati Garut (Marantha arundinacea) Dengan Perlakuan Siklus Pemanasan Suhu Tinggi-Pendinginan (Autoclaving-Cooling Cycling) Untuk Menghasilkan Pati Resisten Tipe III
Authors: Sugiyono
Ratih Pratiwi
Didah Nur Faridah
Issue Date: Jun-2009
Publisher: Jurnal Teknologi & Industri Pangan. PATPI berkerjasama dengan Dept. Ilmu dan Teknologi Pangan Fateta-IPB
Citation: Jurnal Teknologi & Industri Pangan. PATPI berkerjasama dengan Dept. Ilmu dan Teknologi Pangan Fateta-IPB. Vol XX No 1. 2009. Hal 17-24
URI: http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/77163
ISSN: 1979-7788
Appears in Collections:Food Science and Technology

Files in This Item:
File SizeFormat 
Modifikasi Pati Garut dgn ACC.pdf555.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.