Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/77163
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSugiyono-
dc.contributor.authorRatih Pratiwi-
dc.contributor.authorDidah Nur Faridah-
dc.date.accessioned2015-12-30T04:18:30Z-
dc.date.available2015-12-30T04:18:30Z-
dc.date.issued2009-06-
dc.identifier.citationJurnal Teknologi & Industri Pangan. PATPI berkerjasama dengan Dept. Ilmu dan Teknologi Pangan Fateta-IPB. Vol XX No 1. 2009. Hal 17-24id
dc.identifier.issn1979-7788-
dc.identifier.urihttp://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/77163-
dc.language.isoidid
dc.publisherJurnal Teknologi & Industri Pangan. PATPI berkerjasama dengan Dept. Ilmu dan Teknologi Pangan Fateta-IPBid
dc.titleModifikasi Pati Garut (Marantha arundinacea) Dengan Perlakuan Siklus Pemanasan Suhu Tinggi-Pendinginan (Autoclaving-Cooling Cycling) Untuk Menghasilkan Pati Resisten Tipe IIIid
dc.typeArticleid
Appears in Collections:Food Science and Technology

Files in This Item:
File SizeFormat 
Modifikasi Pati Garut dgn ACC.pdf555.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.