Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/44442
Title: Pengembangan Spirulina sp. Sebagai Super Food: Solusi Berbasis Akuakultur Dalam Penanggulangan Gizi Buruk Dan Kerawanan Pangan Di Indonesia
Authors: Firdaus, Muhammad
Fauzan, Ahmad
Lestari, Cahya
Issue Date: 2011
Publisher: Bogor Agricultural University, Institut Pertanian Bogor
URI: http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/44442
Appears in Collections:PKM - Gagasan Tertulis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
INTI-PKMGT-2010-IPB-Muhammad-Pengembangan Spirulina Sebagai.docGagasan Tertulis3.12 MBMicrosoft WordView/Open
INTI-PKMGT-2010-IPB-Muhammad-Pengembangan Spirulina Sebagai.pdfGagasan Tertulis1.24 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
ADMINISTRASI-PKMGT-2010-IPB-Muhammad-Pengembangan Spirulina Sebagai.dockarya ilmiah gagasan tertulis66.5 kBMicrosoft WordView/Open
ADMINISTRASI-PKMGT-2010-IPB-Muhammad-Pengembangan Spirulina Sebagai.pdfkarya ilmiah gagasan tertulis193.7 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.