Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/44440
Title: D’art Candy Sebagai Pengembangan Inovasi dan Alternatif Pangan Sehat Berbasis Buah Tropika Nasional
Authors: Susilo, Kartika Restu
Marman, Maulana
Artianingsih, Siti
Fahmi, Faisal
Issue Date: 2010
Publisher: IPB (Bogor Agricultural University)
URI: http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/44440
Appears in Collections:PKM - Kewirausahaan

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PKM-10-D'Art Candy sebagai Pengembangan.docKewirausahaan1.19 MBMicrosoft WordView/Open
PKM-10-D'Art Candy sebagai Pengembangan.pdfKewirausahaan1.39 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
PKM-10-Kartika-D'Art Candy sebagai Pengembangan 2.pptKewirausahaan4.74 MBMicrosoft PowerpointView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.