Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/44440
Title: | D’art Candy Sebagai Pengembangan Inovasi dan Alternatif Pangan Sehat Berbasis Buah Tropika Nasional |
Authors: | Susilo, Kartika Restu Marman, Maulana Artianingsih, Siti Fahmi, Faisal |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | IPB (Bogor Agricultural University) |
URI: | http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/44440 |
Appears in Collections: | PKM - Kewirausahaan |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
PKM-10-D'Art Candy sebagai Pengembangan.doc | Kewirausahaan | 1.19 MB | Microsoft Word | View/Open |
PKM-10-D'Art Candy sebagai Pengembangan.pdf | Kewirausahaan | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
PKM-10-Kartika-D'Art Candy sebagai Pengembangan 2.ppt | Kewirausahaan | 4.74 MB | Microsoft Powerpoint | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.