Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/44440| Title: | D’art Candy Sebagai Pengembangan Inovasi dan Alternatif Pangan Sehat Berbasis Buah Tropika Nasional |
| Authors: | Susilo, Kartika Restu Marman, Maulana Artianingsih, Siti Fahmi, Faisal |
| Issue Date: | 2010 |
| Publisher: | IPB (Bogor Agricultural University) |
| URI: | http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/44440 |
| Appears in Collections: | PKM - Kewirausahaan |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| PKM-10-D'Art Candy sebagai Pengembangan.doc | Kewirausahaan | 1.19 MB | Microsoft Word | View/Open |
| PKM-10-D'Art Candy sebagai Pengembangan.pdf | Kewirausahaan | 1.39 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
| PKM-10-Kartika-D'Art Candy sebagai Pengembangan 2.ppt | Kewirausahaan | 4.74 MB | Microsoft Powerpoint | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
