Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/44369| Title: | Usaha pembuatan dan komersialisasi bakso sayur rendah kolesterol sebagai alternatif makanan sehat |
| Authors: | Anggarani, Anindita Kurnia, Nur Aufah Suryadi, Andi Aldila, Haris Fatori Junita, Risma |
| Issue Date: | 2010 |
| Publisher: | IPB (Bogor Agricultural University) |
| URI: | http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/44369 |
| Appears in Collections: | PKM - Kewirausahaan |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| A14070057 Usaha pembuatan dan Komersialisasi Bakso Sayur Rendah Kolesterol.pdf | PKMK | 1.23 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
| A14070057, PKMK, Usaha Pembuatan dan komersialisasi Bakso Sayur Rendah Kolesterol 2.ppt | PKMK | 7.46 MB | Microsoft Powerpoint | View/Open |
| A14070057, PKMK, Usaha Pembuatan dan komersialisasi Bakso Sayur Rendah Kolesterol.pdf | PKMK | 3.8 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

