Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/44157
Title: Fermentasi Limbah Kulit Buah Kakao Sebagai Sumber Protein Alternatif Dalam Pakan Ikan
Authors: Kurniansyah, Azis
Nugraha, Ridha
Handoko, Widya Ary
Issue Date: 2011
Publisher: Bogor Agricultural University, Institut Pertanian Bogor
URI: http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/44157
Appears in Collections:PKM - Gagasan Tertulis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fermentasi Limbah Kulit Buah Kakao Sebagai Sumber Pakan Alte.docGagasan Tertulis105 kBMicrosoft WordView/Open
Fermentasi Limbah Kulit Buah Kakao Sebagai Sumber Pakan Alte.pdfGagasan Tertulis253.91 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.