Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/35263
Title: Pengaruh Tingkat Lemak Ransum terhadap Produksi Karkas, Komponen Karkas dan Daging Karkas Kelinci Persilangan
Authors: Sutiyono, Imam
Issue Date: 1984
Publisher: IPB (Bogor Agricultural University)
Abstract: Penelitian ini dilakukan di Laboratorium Ilmu Produksi Ternak Daging dan Kerja, Jurusan Ilmu Produksi Ternak, Fakultas Peternakan, Institut Pertanian Bogor, selama 11 minggu, dari tanggal 1 April sampai dengan tanggal 17 Juni 1984.
URI: http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/35263
Appears in Collections:Librarian

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
D84isu.pdfFull Text1.94 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
D84isu_abstract.pdfAbstract185.62 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
D84isu_abstract.psPostscript390.02 kBPostscriptView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.