Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/32405| Title: | Pembuatan dan Karakterisasi Kefir Susu Sapi |
| Authors: | Mukhlis |
| Issue Date: | 1987 |
| Publisher: | IPB (Bogor Agricultural University) |
| Abstract: | Penelitian ini bertujuan untuk mempelajari pembuatan kefir dengan menggunakan starter cair kefir, yang cita rasanya sesuai dengan preferensi konsumen, dengan penampakan fisik yang stabil , dan mengevaluasi karakteristiknya. |
| URI: | http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/32405 |
| Appears in Collections: | UT - Agroindustrial Technology |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| F87MUK.pdf Restricted Access | Full Text | 3.86 MB | Adobe PDF | View/Open |
| F87MUK_abstract.pdf Restricted Access | Abstract | 178.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
| F87MUK_abstract.ps Restricted Access | Abstract | 435.21 kB | Postscript | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.