Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/32402
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorOktaviani, Lira
dc.date.accessioned2010-07-13T02:41:51Z
dc.date.available2010-07-13T02:41:51Z
dc.date.issued1987
dc.identifier.urihttp://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/32402
dc.description.abstractTujuan penelitian ini adalah untuk mengetahui perubahan-perubahan yang terjadi pada ekstrak warna hijau daun suji selama penyimpanan.id
dc.publisherIPB (Bogor Agricultural University)
dc.titlePerubahan-Perubahan yang Terjadi pada Ekstrak Warna Hijau Daun Suji (Pleomale angustifolia) selama Penyimpananid
Appears in Collections:UT - Food Science and Technology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
F87LOK.pdf
  Restricted Access
Full Text3.37 MBAdobe PDFView/Open
F87LOK_abstract.pdf
  Restricted Access
Abstract154.23 kBAdobe PDFView/Open
F87LOK_abstract.ps
  Restricted Access
Abstract348.56 kBPostscriptView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.