Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/32034
Title: | Pembuatan Keripik (Chips) Biji Durian (Durio sp.) |
Authors: | Kristina |
Issue Date: | 1985 |
Publisher: | IPB (Bogor Agricultural University) |
Abstract: | Keripik merupakan kelompok pangan t r a d i s i o n a l tanpa fermentasi yang sudah lama dikenal d i Indonesia. Produk keripik i n i sering d i jadikan sebagai makanan selingan atau makanan ringan. Tujuan penelitian i n i adalah untuk mempelajari kemungkinan pembuatan keripik b i j i durian sebagai salah satu bentuk pemanfaatan limbah b i ji durian (Durio sp. ). |
URI: | http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/32034 |
Appears in Collections: | UT - Food Science and Technology |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
F85KRI.pdf Restricted Access | Full Text | 3.11 MB | Adobe PDF | View/Open |
F85KRI_abstract.pdf Restricted Access | Abstract | 144.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
F85KRI_abstract.ps Restricted Access | Abstract | 351.12 kB | Postscript | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.