Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/29972
Title: Pengaruh Konsentrasi dn Lama Perendaman dalam Ca (C10)2 (Kaporit) terhadap Mutu Pati Sagu (Metroxylon rumphii Mart)
Authors: Sudiaman, Sandra
Issue Date: 1990
Publisher: IPB (Bogor Agricultural University)
Abstract: Dalam usaha penganekaragaman pangan untuk mencapai swasembada pangan, pati sagu dapat dijadikan sebagai alternatif pengganti beras . Kandungan pati sagu lebih dari 80 persen dan lebih tinggi daripada kandungan pati beras , yaitu sekitar 78 persen.
URI: http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/29972
Appears in Collections:UT - Agroindustrial Technology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
F90SSU.pdf
  Restricted Access
Full Text3.08 MBAdobe PDFView/Open
F90SSU_abstract.pdf
  Restricted Access
Abstract165.35 kBAdobe PDFView/Open
F90SSU_abstract.ps
  Restricted Access
Abstract388.65 kBPostscriptView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.