Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/118823
Title: Kajian lsotenni Sorpsi Air Dekstrin Pati Garut (Maran!a arundinaceae L.) pada Berbagai Tingkat Hidrolisis
Authors: Soekarto, Soewarno T
Sugiyono, Sugiyono
Handoko, Dwi Dody
Issue Date: 2004
Publisher: IPB University
Abstract: Dekstrin merupakan salah satu produk hidrolisis pati berbentuk serbuk amorf yang mudah larut dalam air dingin. Tingkat dekstrinasi (hidrolisis) dapat berpengaruh terhadap sifat fisikokimia dekstrin yang mengakibatkan perbedaan penggunaannya dalam industri pangan.
URI: http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/118823
Appears in Collections:MT - Professional Master

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2004ddh.pdf
  Restricted Access
Fullteks24.59 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.