Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/118823| Title: | Kajian lsotenni Sorpsi Air Dekstrin Pati Garut (Maran!a arundinaceae L.) pada Berbagai Tingkat Hidrolisis |
| Authors: | Soekarto, Soewarno T Sugiyono, Sugiyono Handoko, Dwi Dody |
| Issue Date: | 2004 |
| Publisher: | IPB University |
| Abstract: | Dekstrin merupakan salah satu produk hidrolisis pati berbentuk serbuk amorf yang mudah larut dalam air dingin. Tingkat dekstrinasi (hidrolisis) dapat berpengaruh terhadap sifat fisikokimia dekstrin yang mengakibatkan perbedaan penggunaannya dalam industri pangan. |
| URI: | http://repository.ipb.ac.id/handle/123456789/118823 |
| Appears in Collections: | MT - Professional Master |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 2004ddh.pdf Restricted Access | Fullteks | 24.59 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.