Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
IPB Scientific Repository
Search
Search:
All of DSpace
Dissertations and Theses
Undergraduate Theses
UT - Faculty of Animal Science
UT - Technology of Cattle Products
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 190 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
3
4
...
19
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Studi Pustaka Pemanfaatan Ekstrak Daun kelor (Moringa oleifera) pada Produk Olahan Daging
Apriantini, Astari
;
Suryati, Tuti
;
Putra, Rahmadi Gawana
2021
Studi Literatur Fungsi Hidrokoloid sebagai Bahan Tambahan Pangan (BTP) terhadap Karakteristik Sosis
Arief, Irma Isnafia
;
Wulandari, Zakiah
;
Adelta, Kresna Bhayu
2021
Studi Pustaka Karakteristik Madu dan Ekstrak Daun Mint Sebagai Kandidat Minuman Fungsional.
Wulandari, Zakiah
;
Endrawati, Yuni Cahya
;
Rizqina, Adilah Asma
2021
Sifat Fisikokimia, Organoleptik dan Aktivitas Antioksidan Dendeng Sapi dengan Penambahan Jahe Merah (Zingiber officinale Var. Rubrum) Segar
Suryati, Tuti
;
Wulandari, Zakiah
;
Gusti, Zahra Maulida Nugrahaning
2021
Sifat Fisikokimia dan Organoleptik Bakso Daging Sapi dengan Penambahan Tepung Sukun (Artocarpus altilis)
Suryati, Tuti
;
Wulandari, Zakiah
;
Ananda, Abyan Ihza
2021
Studi pustaka efek penambahan berbagai bahan nabati terhadap aktivitas antioksidan dan karakteristik sosis
Suryati, Tuti
;
Soenarno, Moch. Sriduresta
;
Destriany, Indri
2021
Sifat Fisik dan Organoleptik Yogurt Probiotik dengan Penambahan Buah merah ( Pandanus conoideous L.)
Arief, Irma Isnafia
;
Soenarno, Mochammad Sriduresta
;
Jonathan, Hizkia Adriel
2021-06
Sifat Kimia dan Total Bakteri Asam Laktat Kefir Susu Kambing dengan Penambahan ekstrak Buah Merah (Pandanus Conoideus Lam.).
Arief, Irma Isnafia
;
Soenarno, Moch. Sriduresta
;
Erzhad, M. Fiqri
2021
Sifat Fisikokimia dan Mikrobiologis Bakso yang Dilapisi Gel Lidah Buaya (Aloe vera Linn.) sebagai Edible Coating
Suryati, Tuti
;
Arief, Irma Isnafia
;
Hisanah, Amira Hana
2021
Sifat Fisik dan Organoleptik Dangke dengan Metode Pasteurisasi yang Berbeda Serta Analisis GMP dan SSOP Pengolahan Dangke Tradisional
Wulandari, Zakiah
;
Arief, Irma Isnafia
;
Ardat, Muh. Achyar
Discover
Author
1
Aisyah, Ade
1
Akbar, Muhammad Pratama Rizky
1
Akbar, Rajab Teguh
1
Al Ashri, Muhammad Kemal
1
Al Assad, Hemas
1
Al Faruq, Muhammad
1
Al-Mughni, Muhammad Syafiq
1
Alfira, Irine Suci
1
Alghifary, Barra Utama
1
Alifiya, Qorina
.
< previous
next >
Subject
13
yogurt
12
milk
10
antioxidant
10
organoleptic
10
physicochemical
9
biogas
9
Samia cynthia ricini
8
honey
7
kefir
7
physicochemical properties
.
next >
Date issued
68
2023
57
2021
54
2022
7
2024
4
2020
Has File(s)
182
true
8
false
.
next >