Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
IPB Scientific Repository
Search
Search:
All of DSpace
Dissertations and Theses
Undergraduate Theses
UT - Faculty of Animal Science
UT - Technology of Cattle Products
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 190 (Search time: 0.009 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
...
19
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Karakteristik Fisikokimia dan Organoleptik Dendeng Paru Sapi dengan Penambahan Madu sebagai Antioksidan
Suryati, Tuti
;
Wulandari, Zakiah
;
Ayuningtyas, Meutia Riski
2021-07-18
Penambahan Madu Karet sebagai Humektan Alami Depilatory Cream secara In-Vivo pada Mencit (Mus musculus)
Endrawati, Yuni Cahya
;
Agustina, Fitria
;
Beningasih, Kinanti
2021
Analisis Perilaku Konsumen Usia Muda di Kota Bogor dalam Mengonsumsi Susu dengan Madu serta Produk Olahannya
Apriantini, Astari
;
Cyrilla, Lucia
;
Rachmani, Nurina Hadiati
2021-07-23
Strategi Pengembangan Usaha Pada Startup Pengolahan Daging Naget Ayam CV Smartkandang
Arief, Irma Isnafia
;
Cyrilla, Lucia
;
Pangestu, Bayu Aji
2021
Studi Literatur: Manfaat Konsumsi Kefir Terhadap Penurunan Kolesterol Darah
Taufik, Epi
;
Wulandari, Zakiah
;
Setyani, Tri
2021
Potensi Campuran Limbah Tauge Kacang Hijau dan Kotoran Sapi Sebagai Penghasil Biogas
Salundik
;
Baihaqi, Muhammad
;
Monasdir
2021
Sifat Fisik dan Organoleptik Daging Ayam dengan Kemasan dan Waktu Penyimpanan yang Berbeda pada Suhu Refrigerator
Wulandari, Zakiah
;
Rukmiasih
;
Sari, Melly Puspita
2021
Sifat Fisikokimia dan Aktivitas Antioksidan Madu Multiflora dari Kabupaten Kerinci Jambi
Apriantini, Astari
;
Endrawati, Yuni Cahya
;
Yunia, Olin Aulia
2021
Analisis Perubahan Penerapan GMP-SSOP dan Protokol Kesehatan setelah Pandemi COVID-19 di Restoran Ayam Goreng
Wulandari, Zakiah
;
Taufik, Epi
;
Suhadrianto, Natasha
2021-07
Produksi Biogas dari Campuran Kotoran Sapi dengan Rumput Odot (Pennisetum purpureum cv. Mott)
Salundik, Salundik
;
M. Baihaqi
;
Sandy, Pebry Angga Putra
Discover
Author
2
Berutu, Putra Jahtra
2
Satria, Wira
1
Abdillah, Rian Fahmi
1
Adelta, Kresna Bhayu
1
Adinata, Sastra
1
Aeni, Nopi Nur
1
Aeni, Salma Nur
1
Ahadin, Alfin
1
Ahmad, Najma Saida
1
Ahsani, Muhammad Nabhan
.
next >
Subject
13
yogurt
12
milk
10
antioxidant
10
organoleptic
10
physicochemical
9
biogas
9
Samia cynthia ricini
8
honey
7
kefir
7
physicochemical properties
.
next >
Date issued
68
2023
57
2021
54
2022
7
2024
4
2020
Has File(s)
182
true
8
false
.
next >