Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
IPB Scientific Repository
Search
Search:
All of DSpace
Dissertations and Theses
Undergraduate Theses
UT - Faculty of Animal Science
UT - Technology of Cattle Products
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 16 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2004
Substitusi tepung terigu dengan tepung germ gandum dan tepung tulang rawan ayam pedaging dalam pembuatan cookies berserat dan berkalsium tinggi
Simamora, Suhut
;
Wulandari, Zakiah
;
Mimia, Ulya
2004
Sifat fisis-mekanis papan gipsum dari bulu domba garut dan serbuk kayu Afrika Maesopsis eminii Engl
Wiradarya, Tantan R
;
Iskandar, M.I
;
Mardika, Haris Johann
2004
Kandungan gizi dan palatabilitas biskuit dengan suplementasi tepung daging dan tepung cangkang bekicot pada taraf yang berbeda
Fuah, Asnanth M
;
Isnafia, Irma
;
Gafur, Farhan Abdul
2004
Distribusi daging pada heifer dan steer hasil penggemukan feedlot
Natasasmita, Sudjana
;
Hafid, Harapin
;
Setiawati, Eni
2004
Sifat fisik, kimia dan organoleptik bagian paha dan dada kalkun asap selama penyimpanan
Sundari K, Siti
;
Polii, B.N
;
Natawiria, Wini Wiliyawati
2004
Sifat fisik dan palatabilitas nugget sapi dengan kombinasi tepung dan sayuran bayam dan wortel
Priyanto, Rudy
;
Haryanto KA
;
Admaja, Wisnu
2004
Evaluasi perbedaan konsentrasi asam klorida dan lama perendam terhadap kualitas gelatin dari kulit sapi trimming
Simamora, Suhut
;
Atmaji, Gigih
;
Khomsatin, Siti
2004
Evaluasi sifat fisik dan palatabilitas bakso ayam dengan substitusi STPP oleh khitosan
Priyanto, Rudy
;
Arief, Irma Isnafia
;
Subarnas, Memed
2004
Penggunaan kombinasi enzim protease dan natrium sulfida pada proses unhairing dari kulit trimming sapi sebagai bahan baku produksi gelatin
Simamrora, Suhut
;
Djafar, M.Jusuf
;
Biantoro, Toni
2004
Pemanfaatan madu sebagai substitusi parsial HFS High Fructose Syrup dalam pembuatan permen jelly madu
Siregar, Hotnida C.H
;
Simamora, Suhut
;
Rahmatullah, Sholeh
Discover
Author
1
Admaja, Wisnu
1
Amriani, Henny
1
Biantoro, Toni
1
Gafur, Farhan Abdul
1
Ismail, Ipik Taufiq
1
Khomsatin, Siti
1
Mardika, Haris Johann
1
Mimia, Ulya
1
Natawiria, Wini Wiliyawati
1
Nurdiansyah, Mardi
.
next >
Subject
1
ayam pedaging
1
badan Produk
1
bahan baku pembuatan gelatin
1
bakso ayam
1
bakso ayam broiler
1
Bayam Wortel
1
Biskuit Tepung cangkang bekicot
1
bobot karkas
1
Bulu domba garut
1
Cookies
.
< previous
next >