Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
IPB Scientific Repository
Search
Search:
All of DSpace
Dissertations and Theses
Undergraduate Theses
UT - Faculty of Animal Science
UT - Technology of Cattle Products
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 67 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
3
4
5
...
7
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Pemanfaatan Hasil Ikutan Ternak (Jeroan Ayam) sebagai Bahan Campuran Pembuatan Kerupuk
Soenarno, Moch. Sriduresta
;
Wulandari, Zakiah
;
Ahsani, Muhammad Nabhan
2023
Karakteristik Fisikokimia dan Organoleptik Puding Kefir dengan Penambahan Madu Sari Kurma
Soenarno, Mochammad Sriduresta
;
Wulandari, Zakiah
;
Yusrizal, Muhammad Rizqy
2023
Karakteristik Fisikokimia, Mikrobiologi, dan Organoleptik Ayam Bacem IPB-D1 pada Suhu dan Lama Penyimpanan Berbeda
Wulandari, Zakiah
;
Apriantini, Astari
;
Pellycia, Cheren
2023
Karakteristik Gelato Berbahan Baku Susu A2 dengan Penambahan Minyak Zaitun Sebagai Antimikroba Saluran Pencernaan
Taufik, Epi
;
Wulandari, Zakiah
;
Al Faruq, Muhammad
2023
Indeks Glikemik dan Hematologi Darah pada Tikus yang Diberi Flakes Tepung Pupa Eri (Samia cynthia ricini)
Apriantini, Astari
;
Purwono, Rini Madyastuti
;
Yaslan, Dias Yudantara
2023
Karakteristik Fisik dan Sifat Organoleptik Yogurt dengan Penambahan Gula Buah Monk (Siraitia grosvenorii) Sebagai Pemanis Alami
Arief, Irma Isnafia
;
Wulandari, Zakiah
;
Darmawati, Maulita Putri
2023
Karakteristik Fisikokimia, Mikrobiologi, dan Organoleptik Ayam Kremes IPB-D1 dengan Metode Penyimpanan yang Berbeda
Wulandari, Zakiah
;
Arief, Irma Isnafia
;
Sari, Indah Permata
2023-05-25
Analisis Kelayakan Finansial Usaha Sate Taichan Bang Malik di Jalan Jendral Sudirman Kota Bogor
Yani, Ahmad
;
Cyrilla ENSD, Lucia
;
Cahyani, Dwi Helmalia
2023
Fortifikasi Tepung Kerabang Telur Itik pada Sari Kedelai Madu sebagai Peningkat Kadar Kalsium, Sifat Fisik dan Mutu Organoleptik
Soenarno, Moch Sriduresta
;
Apriantini, Astari
;
Dhiwana, Rifandika Cahya
2023
Sifat Fisikokimia dan Organoleptik Cookies dengan Fortifikasi Tepung Ceker Ayam
Soenarno, Mochammad Sriduresta
;
Arifin, Muhamad
;
Firgiawan, Masdan
Discover
Author
1
Abdillah, Rian Fahmi
1
Aeni, Salma Nur
1
Ahadin, Alfin
1
Ahmad, Najma Saida
1
Ahsani, Muhammad Nabhan
1
Akbar, Muhammad Pratama Rizky
1
Al Faruq, Muhammad
1
Alghifary, Barra Utama
1
Alifiya, Qorina
1
Apriantini, Astari
.
next >
Subject
8
organoleptic
6
antioxidant
6
physicochemical
5
grilled beef
5
milk
5
Samia cynthia ricini
4
organoleptic properties
4
yogurt
3
Antioxidant
3
biogas
.
next >