Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
IPB Scientific Repository
Browsing by Author Yasni, Sedarnawati
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 83
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Angiotensin I-Converting Enzyme (ACE) Inhibition Mechanism of Novel Peptides from Velvet Bean: An In Silico Study
Yasni, Sedarnawati
;
Sitanggang, Azis Boing
;
Budijanto, Slamet
;
Kurniadi, Nadine
2009
Antimicrobial Activity of Black Cumin Extracts (Nigella sativa) Against Food Pathogenic and Spoilage Bacteria
Yasni, Sedarnawati
;
Syamsir, Elvira
;
Direja, Eva, H
2009
Antimicrobial Activity of Black Cumin Extracts (Nigella sativa) Against Food Pathogenic and Spoilage Bacteria
Yasni, Sedarnawati
;
Syamsir, Elvira
;
Direja, Evah
2007
Antiphatogenic and Anti Food Spoilage Activities of Ethylacetate and Methanol Extract of Panax ginseng var. Notoginseng
Yasni, Sedarnawati
2017
Development of Potentially Functional Drink from Skimmed Milk Enriched with Red or Black Variety Rice Bran
Yasni, Sedarnawati
;
Wati, Wulan Sadat
2022
Dual Enzymatic Production of Bioactive Peptides from Velvet Bean Protein Concentrate
Yasni, Sedarnawati
;
Sitanggang, Azis Boing
;
Kurniadi, Nadine
2013
Effect of Microwave Heating Power on Pectin Extraction of Sugar Palm Seed (Arenga westerhoutii Griff.)
Yasni, Sedarnawati
;
Rais, Taufiq
1997
Ekstraksi Komponen Aktif Kulit Kayu Kusambi (Schleichera oleosa Merr.) dan Daya Hambatnya Terhadap Kerusakan Nira
Yasni, Sedarnawati
;
Suliantari
;
Fenta
2023
Evaluasi Kecukupan Proses Sterilisasi Komersial Produk Rendang Sapi Menggunakan Kemasan Retort Pouch di UMK XYZ
Yasni, Sedarnawati
;
Purnomo, Eko Hari
;
Syalsabilla, Puspitha
2024
Evaluasi Penerapan Cara Produksi Pangan Olahan yang Baik (CPPOB) Produk Tempe Kedelai pada UMKM XYZ
Yasni, Sedarnawati
;
Hasanah, Uswatun
;
Ningsih, Henritha Prima Kumalasari
2023
Evaluasi Sistem Keamanan Pangan Berbasis HACCP dalam Produk Mini Jelly PT XYZ
Yasni, Sedarnawati
;
Andika, Nathasya
2013
Formulasi dan Karakterisasi Nasi Dalam Kemasan Kaleng sebagai Alternatif Pangan Darurat.
Yasni, Sedarnawati
;
Syamsir, Elvira
;
Arifin, Leo Wibisono
2013
Formulasi dan Penentuan Umur Simpan Minuman Fungsional Campuran Sirih Merah, Jahe, Kayu Manis, dan Jeruk Nipis
Yasni, Sedarnawati
;
Monica, Sarinah
2018
Formulasi Minuman Kesehatan Campuran dari Sari Jagung, Ekstrak Kulit Manggis Merah (Garcinia forbesii), dan Kayu Manis Serta Kajian Stabilitasnya
Yasni, Sedarnawati
;
Syamsir, Elvira
;
Andarini, Faizah
2012
Formulasi, Karakterisasi, dan Diversifikasi Rasa Minuman Fungsional Berbasis Kunyit Asam serta Kajian Toksisitas dan Stabilitasnya Selama Penyimpanan
Yasni, Sedarnawati
;
Zain, Resi Sindhu Nur
2014
Identifikasi Daun Kesum serta Kajian Formulasi, Karakterisasi dan Stabilitas Bubor Paddas Kaleng Sebagai Pangan Darurat
Yasni, Sedarnawati
;
Syamsir, Elvira
;
Rusiardy, Iwan
2015
Inhibitor 3-Hidroksi-3-Metilglutaril Koenzim A Reduktase Dari Lactobacillus Acidophilus Asal Bekasam.
Suhartono, Maggy Thenawidjaja
;
Dewanti, Ratih
;
Yasni, Sedarnawati
;
Rinto
2003
Isolasi dan Identifikasi Komponen Volatil Biji Atung (Parinarium glaberrimum Hassk)
Murhadi
;
Soewarno T.S.
;
Jennie, Betty S.L.
;
Apriyantono, Anton
;
Yasni, Sedarnawati
2002
Isolasi dan karakterisasi komponen antibakteri dari biji atung (Parinarium glaberrimum Hassak)
Soekarto, Soewarno T.
;
Jenie, Betty Sri Laksmi
;
Apriyanto, Anton
;
Yasni, Sedarnawati
;
Murhadi
2012
Kajian Aktivitas Antibakteri Daun Gatel (Laportea decumana (Roxb.) Wedd.) dan Daun Benalu Cengkeh
Yasni, Sedarnawati
;
Puro, Imam