Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
IPB Scientific Repository
Browsing by Author Wati
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date
Title
Author(s)
2009
Karakterisasi Tapioka dan Penentuan Formulasi Premix sebagai Bahan Penyalut untuk Produk Fried Snack
Kusnandar, Feri
;
Wati
;
Reputra, Juanda
2011
Mempelajari pengaruh tingkat substitusi berbagai jenis tepung terhadap karakteristik snack produk ekstrusi
Subarna
;
Wati
;
Haryanto, Waisak Purnomo
2007
Mempelajari Pengaruh Varietas, Penyimpanan, dan Persiapan Bawang Putih Terhadap Rasa dan Aroma Bawang Pada Produk Kacang Salut
Wati
2013
Pembuatan Tepung Tapioka dengan Pengering Semprot dan Pengering Kabinet serta Aplikasinya pada Produk Pilus di PT Garudafood Putra Putri Jaya
Haryadi, Yadi
;
Wati
;
Kusumawardhani, Astri Roro
2010
Pengaruh Konsentrasi Yeast dan Jenis Emulsifier pada Frozen Dough
M.Arpah
;
Wati
;
Soekotjo, Reriel Anantria
2010
Pengaruh Konsentrasi Yeast dan Jenis Emulsifier pada Frozen Dough
M.Arpah
;
Wati
;
Soekotjo, Reriel Anantria