Browsing by Author Suryati, T.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Egg White Powder Supplementation to Improve Nutritional Value of Extruded Snack from Corn GritsBudiman; Wulandari, Z.; Suryati, T.
2013-07Grwoth Performance of Local Sheep Fed With Mung Bean Sprouts WasteRahayu, S.; Astuti, D.S.; Baihaqi, M.; Priyanto, R.; Satoto, B., et al
2013-08Isolation and Characterization of Plantaricin Produced by Lactobacillus plantarum Strains (IIA-1A5, IIA-1B1, IIA-2B2)Arief, I. I.; Jakaria; Suryati, T.; Wulandari, Z.; Andreas, E.
2006Karakteristik Organoleptik Daging Domba yang Diberi Stimulasi Listrik Voltase Rendah dan Injeksi Kalsium KloridaSuryati, T.; Astawan, M.; Wresdiyati, T.
2008Kualitas Mikrobiologi Sosis Fermentasi Daging Sapi dan Domba yang Menggunakan Kultur Kering Lactobacillus plantarum 1B1 dengan Umur yang BerbedaArief, I. I.; Maheswari, Rarah Ratih Adjie; Suryati, T.; Komariah; Rahayu, S.
2006Perubahan-Perubahan Protein Yang Diakibatkan Oleh Proses Pengolahan Pada Daging Sapi, Domba dan AyamSuryati, T.; Komariah; Jakaria; Darwati, S.; Nuraini, H.
2012-07-06Protein Quality of Fermented Beef by Lactobacillus plantarum 1B1Arief, I. I.; Maheswari, Rarah Ratih Adjie; Suryati, T.; Kurniawati, N.
2006Sifat Fisik Daging Sapi Dark Firm (DFD) Hasil Fermentasi Bakteri Asam Laktat Lactobacillus plantarumArief, I. I.; Suryati, T.; Maheswari, Rarah Ratih Adjie
2006Sifat Fisik Daging Sapi Dark Firm Dry (DFD) Hasil Fermentasi Bakteri Asam Laktat Lactobacillus plantarumArief, I. I.; Suryati, T.; Maheswari, Rarah Ratih Adjie