Browsing by Author Sofyan, Ahmad

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Evaluasi Penambahan Daun Pepaya Jepang (Cnidoscolus aconitifolius) terhadap Kinetika Fermentabilitas dan Kecernaan In Vitro Pakan Ruminansia.Jayanegara, Anuraga; Sofyan, Ahmad; Hardiyanti, Novi
2003Evaluation of Beverage Addition Level with Kombucha Fermented Tea on Viscera, Abdominal Fat and Cholesterol of Broiler Chicken.Sofyan, Ahmad
2023-07-25Evaluation of Natural Chitosan as a Silage Additive: A Metabolomic-Metagenomic ApproachJayanegara, Anuraga; Laconi, Erika Budiarti; Kumalasari, Nur Rochmah; Sofyan, Ahmad; Anggraeni, Ayu Septi
2023-07-25Evaluation of Natural Chitosan as a Silage Additive: A Metabolomic-Metagenomic ApproachJayanegara, Anuraga; Laconi, Erika Budiarti; Kumalasari, Nur Rochmah; Sofyan, Ahmad; Anggraeni, Ayu Septi
2021-06-04Fermentasi Ransum Komplit Mengandung Larva Lalat Tentara HItam (Black Soldier Fly) Yang Mengalami Proses DelipidasiJayanegara, Anuraga; Laconi, Erika; Ridla, Muhammad; Sofyan, Ahmad; Mulianda, Randi
2021Karakteristik Fermentasi Rumen dan Kecernaan In Vitro Ampas Tahu dengan Perlakuan Fermentasi dan Penambahan TaninLaconi, Erika; Jayanegara, Anuraga; Sofyan, Ahmad; Zulkarnain
2019Karakteristik Fisiko-Kimia dan Fermentasi Rumen In Vitro Silase Rumput Raja dengan Penambahan Kombinasi Sumber Karbohidrat Larut Air dan Protein DaunSudarman, Asep; Suharti, Sri; Sofyan, Ahmad; Miralestari, Mugi
2018Konsorsium Bakteri Asam Laktat dan Khamir sebagai Feed Additive dan Efeknya terhadap Kecernaan Nutrien Puyuh (Coturnix coturnix Japonica).Laconi, Erika Budiarti; Jayanegara, Anuraga; Sofyan, Ahmad; Martin, Rima Shidqiyya Hidayati